Labdien. Es jums pastāstīšu, kā es to daru, es to daru jau vairākus gadus. Pastāstīšu ātri. Spānijā nopērkamās tabletes stopcold vai respidina. Izgatavojiet smalku pulveri. Sagatavojiet NaOH ar ūdeni (tam jābūt minimālam ūdens daudzumam, es parasti ieleju līdz piesātinājumam un tad atjaunojot pielieku ūdeni, kamēr telefonā paliek mazliet sodas) sausā pudelē (var iepildīt NaOH pērlītēs, aizvērt pudeli un sakratīt, lai pārliecinātos, ka nav palicis ūdens). Izmetam šo naoh un pievienojam tabletes un pa druskai pievienojam sagatavoto sodu, samaisām un pievienojam vēl, līdz rodas pasta (dzeltenā krāsā, izvairāmies no brūnas), tad samaisām, līdz viss ir labi sajaukts. Pievieno toluolu un samaisa. Es ekstrahēju ar HCL, TIKAI HCL, nepievienojot ūdeni. pH mēra 3 reizes. Šādā veidā viņš agrāk ieguva 90 % pseido, tiesa, pēdējos 9 mēnešos ieguva tikai 70 %, un es īsti nezinu, kāpēc. Esmu izmēģinājis vairākas ekstrakcijas, un, bez šaubām, šī ir vislabākā. Es ceru, ka esmu sniegusi kaut ko noderīgu.