- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 33
Sveiki, kolēģi ķīmiķi. Šodien es atnesu zāles pret saaukstēšanos (kapsulu), kas satur pseidoefedrīna hidrohlorīdu. Kastītē ir 8 kapsulas. Katrā kapsulā ir 90 mg pseidoefedrīna, kopā 0,72 grami. Tas ir ļoti lēts - 1,5 ASV dolāri. Šeit ir tās sastāvdaļas: Katra kapsula satur 90 mg pseidoefedrīna hidrohlorīda. mg, hlorfeniramīna maleāta (hlorfeniramīna) 4 mg. Palīgvielas ir: ciete, saharoze, hidroksipropilmetilceluloze, etilcelulozes polimērs, Opadry dzeltenais sausais izsmidzināms materiāls, Opadry rozā sausais izsmidzināms materiāls. Kā es varu palielināt ekstrakciju?
Mani ekstrakcijas soļi ir šādi: atveriet kapsulu - iemērciet 99 % etanolā - filtrēšana ar sūknēšanu - iztvaicējiet filtrātu līdz ekstraktam - ekstraktam pievienojiet aukstu ūdeni (parādīsies līme) - filtrēšana ar sūknēšanu - pielāgojiet filtrātu sārmainam PH12+ un pēc tam ekstrahējiet, (ksilols ) Izžāvējiet ekstraktu - pēc žāvēšanas ielaidiet ūdeņraža hlorīda gāzi (pH sasniedz skābumu) - filtrējiet ar sūknēšanu, lai iegūtu baltu pseidoefedrīna hidrohlorīda pulveri. Bet es izmēģināju vairākas ekstrakcijas un ieguvu tikai ļoti maz pseidoefedrīna. Vai ir kāds veids, kā palielināt iznākumu?
Mani ekstrakcijas soļi ir šādi: atveriet kapsulu - iemērciet 99 % etanolā - filtrēšana ar sūknēšanu - iztvaicējiet filtrātu līdz ekstraktam - ekstraktam pievienojiet aukstu ūdeni (parādīsies līme) - filtrēšana ar sūknēšanu - pielāgojiet filtrātu sārmainam PH12+ un pēc tam ekstrahējiet, (ksilols ) Izžāvējiet ekstraktu - pēc žāvēšanas ielaidiet ūdeņraža hlorīda gāzi (pH sasniedz skābumu) - filtrējiet ar sūknēšanu, lai iegūtu baltu pseidoefedrīna hidrohlorīda pulveri. Bet es izmēģināju vairākas ekstrakcijas un ieguvu tikai ļoti maz pseidoefedrīna. Vai ir kāds veids, kā palielināt iznākumu?