Mēs visi esam šeit, lai jums palīdzētu, ja izrādītos, ka lietas starp mums abiem sākās nepareizi, es apsolu, ka šeit ir daudz kompetentāki cilvēki, kas jums palīdzēs. Tagad, pirms es precīzi zinu, ko jūs domājat, es varu apsolīt, ka lielākā daļa reakciju maisījumu, kas uzrāda neveiksmes pazīmes, patiesībā var būt atgūstami mazākā mērā, nekā vēlams. Ķīmiķis veic to, ko jūs vēlaties darīt preparatīvā mērogā, tāpēc mēģene ir pirmā, lai gan jūs varat pieņemt, ka produkta izolēšana nav īstais mērķis, tāpēc jums jāiegulda tikai tāds daudzums, ko jūs varat atļauties zaudēt apmaiņā pret iegūtajām zināšanām attiecībā uz reaģentu uzvedību. Kirālu molekulu izšķiršana nav iesācējiem draudzīga, un es domāju, ka neesmu vienīgais, kam ir šāds viedoklis. Man ir bijusi sava labā daļa vilšanās ar šāda veida darbu, tāpēc es izvairos būt nedz tas ass, kas jūs iedrošina, nedz tas, kas attur. Lūdzu, nāciet klajā ar skaidru procesuālo aprakstu (jā, tas atkal ir pedagogs manī), un es apsolu to ar jums detalizēti apspriest. Vairāku teorētisko centienu veikšana ir konstruktīva prakse, kas materializēsies profesionālākā jūs, kas kādreiz nākotnē iegūsiet lielāku ražību un dabūsiet produktu no jebkuras brūnas gūžas.
Lai Dievs jums paveicas un panākumu!