4MMC sintēze krievu valodā

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Sveiki. reiz kaut kur krievu forumā atradu sintēzi, kurā 100 g bk4 tika izšķīdināti 500 ml benzola / toluola. Pēc tam 100 g NaOH tika pievienoti 500 ml ūdens un abi šķidrumi tika apvienoti vienā. Nākamajā posmā pievienoja 200 ml metilamīna 40 % ūdenī un visu to vārīja 2 h.

Kāds bija papildu ūdens pievienošanas NaOH mērķis? Pēc 2 h slāņi tika atdalīti un uzreiz paskābināti, nemazgājot organisko slāni, tātad es saprotu, ka papildu ūdens un NaOH kalpoja eļļas slāņa inokulācijai?

Tas man izvirza ļoti svarīgu jautājumu, uz kuru es gribētu saņemt atbildi.

Vai es varu to darīt citādi? Piemēram, es ieleju 100 g BK4 500 ml toluola, pēc tam 200 ml M40 un visu maisot 2 h karsēju.

Vai pēc 2 h, pārlejot visu to lielāku trauku un tikai pievienojot 100 g NaOH 500 ml ūdens, lai izskalotu visu iepriekšējā posmā iegūto šķīdumu, viss iznāks kā sākotnējā receptē?

Vai NaOH šķīdumu ūdenī pievienot tikai toluola slānim vai arī divfāzu maisījumam no 1. posma?

Es neskatos uz tiem kā uz autoritāti, ne mazāk man bija interesanti, cik vienkārša un principiāla ir šī metode.

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
Krievijā tiek pagatavots vairāk mefedrona nekā jebkur citur pasaulē, viņi daudz zina par mefedronu.
sākumā nav jāpievieno sārma šķīdums.
rīkojieties šādi:
Ņem 500 ml benzola, tajā izšķīdina 100 g bq-4. pievieno 200 ml metilamīna 40%. reakcijai jānotiek 50-60 grādu temperatūrā 4 stundas.
Pēc tam izskalo ar aukstu destilētu ūdeni 1:1. Var izšķīdināt dzeramo sodu ūdenī 50 g uz 1 litru.
mazgā vairākas reizes, lai samazinātu metilamīna smaku. pēc tam maigi skalo līdz neitrālai videi.
izspiest, noskalot ar ledusaukstu acetonu un nosusināt.
mefedrons ir gatavs!

View previous replies…

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Benzēns ir toksisks tikai idiots, kas uz to tur izmanto šo, jo citi ir illigal un nevar izmantot dcm vai nmp

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
persona, kurai rakstīju recepti, jautāja tieši par sintēzi ar benzolu. var izmantot dihlormetānu, nmp. ar citiem šķīdinātājiem, atšķirīgs reakcijas laiks un temperatūra. Es vienmēr izmantoju dhm.

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Paldies par atbildi. Mani tikai pārsteidza, kāpēc bk4, m40 un benzola maisījumam ar vienādu benzola tilpumu vēl pievieno 20% NaOH šķīdumu ūdenī.

Jūs runājat par 50 g NaOH 1 litrā ūdens, viņi dod 200 g uz 1 litru. Ko tas mainīs vai ko es iegūsim, to darot?

Vai pirms slāņu atdalīšanas es izskalošu ar NaOH šķīdumu tikai benzola slāni vai visu šķīdumu?

Rush-Benzo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Vai ar aukstu ūdeni mazgāt visu vai tikai atdalīto augšējo eļļas slāni?

Ecko6ap

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
17
mazgāt tikai iegūto eļļu.

mocnykutas

Don't buy from me
New Member
Reaction score
107
Lab apvp un mmc
Dcm/NMP / dsmo/etil acetāts labākais izgatavotajam mmc

Attachments

• NwBm9LZctv.jpeg
    NwBm9LZctv.jpeg
    399.4 KB · Views: 214
  • zPcMFsQ3yK.jpeg
    zPcMFsQ3yK.jpeg
    803.8 KB · Views: 201
  • 8ThVrdoHPu.jpeg
    8ThVrdoHPu.jpeg
    604.5 KB · Views: 196
  • xLUs3k1VRD.jpeg
    xLUs3k1VRD.jpeg
    532 KB · Views: 198
  • Ym30leC4vU.jpeg
    Ym30leC4vU.jpeg
    567.4 KB · Views: 212

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Es plānoju izmantot DMF kā šķīdinātāju reakcijai un pēc tam DCM kā ekstrakcijas šķīdinātāju pēc ūdens pievienošanas.