C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 Sep 29, 2023 #1 Tas neizskatās tik vienkārši. Vieglāk ir iegūt 2-bromvalerofenonu. Kas var palīdzēt?
Constantylious777 See my products Seller Language 🇵🇱 Joined Nov 2, 2021 Messages 72 Reaction score 120 Points 33 Deals 77 01 Oct #2 Mums tas ir, bet Polijā ir tikai miris piliens, jo tas ir pārāk kodīgs, lai nosūtītu. C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 By Cranston 02 Oct #3 Paldies. Es jau esmu informēts par smalkām lietām, ko jūs piedāvājat. Es esmu par mirušajiem pilieniem, bet tas ir diezgan liels attālums. Upvote 0 Downvote
C Cranston Don't buy from me Resident Joined Sep 20, 2023 Messages 76 Reaction score 46 Points 18 By Cranston 02 Oct #3 Paldies. Es jau esmu informēts par smalkām lietām, ko jūs piedāvājat. Es esmu par mirušajiem pilieniem, bet tas ir diezgan liels attālums.
Paldies. Es jau esmu informēts par smalkām lietām, ko jūs piedāvājat. Es esmu par mirušajiem pilieniem, bet tas ir diezgan liels attālums.
S Spikkels Don't buy from me New Member Language 🇳🇱 Joined Sep 14, 2024 Messages 2 Reaction score 1 Points 1 14 Sep #4 Ja jūs man pateiksiet, kur es varu dabūt 2-bromvalerofenonu, es jums pateikšu, kur es dabūju pirolidīnu ( TCI zīmols ). Upvote 0 Downvote
Ja jūs man pateiksiet, kur es varu dabūt 2-bromvalerofenonu, es jums pateikšu, kur es dabūju pirolidīnu ( TCI zīmols ).