Question Shake And Bake (metamfetamīna) jaunais eksperiments

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
kratīšanas un cepšanas metodei litija un nātrija metāla vietā Kā elektroniskās strāvas došanas gadījumā, cik voltu ar kuru mīnu?

ja mēs to atrisināsim Mums nebūs nepieciešams izmantot litiju un nātrija metālu, mani draugi.

Attachments

• 3dZSMY8LGk.png
    3dZSMY8LGk.png
    684.7 KB · Views: 275
  • ANefFcR3bo.png
    ANefFcR3bo.png
    511.1 KB · Views: 257

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Es domāju... Anods un katods būs kāds metāls, kas ir upurēts. Tīrais ieguvums nav nekāds, bet, ja tas ir tas, kas jums ir pieejams, tad tieši tā jums arī vajadzētu darīt

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
vai anoda katoda vietā varam izmantot sudrabu, cik liels spriegums mums ir jāpiegādā

Vai tas ir jādegustē ar strāvu? amonija sulfāts metanols nātrija hidroksīds es izmantošu saturu

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Uzlabotas metodes slepenai psihodēlisko vielu un amfetamīnu ražošanai Uncle Fester 12. nodaļa "Elektriskā variācija par bērzu reducēšanu".

Bet ko darīt, ja sārmu metālu iegūšana nav problēma? Ko darīt, ja tā vietā vēlaties samazināt amonjaka daudzumu? Amonjaks ir smirdīgs. Neuztraucieties: https://www.eurekalert.org/news-releases/985409

Arī anodam un katodam nav jābūt metālam.

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
vai anoda katoda vietā varam izmantot sudrabu, cik liels spriegums mums ir jāpiegādā

Vai tas ir jādegustē ar strāvu? amonija sulfāts metanols nātrija hidroksīds es izmantošu saturu

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Fester saka: "Kad sastāvdaļas ir katlā, ir pienācis laiks padot līdzstrāvu.
caur šķīdumu. Ir nepieciešams liels spriegums, lai palaistu strāvu
caur šķidro amonjaku - aptuveni 90 voltu. Visērtākais
tik liela sprieguma avots ir līdzstrāvas loka metinātājs."

Lokmetinātājs nav labākais veids, kā iegūt augstu līdzstrāvas spriegumu. Turcijā ir normāla 220-240 V elektrotīkla līnija, ko izmanto ar kondensatora izlīdzināta tilta iztaisnotāja ķēdi. Vajadzīgas ir tikai 4 elektrotīkla diodes un kondensators. Līdzstrāvas izejas spriegums būs 63% no tīkla maiņstrāvas, tātad aptuveni 140 V, kas ir pietiekami. Sprieguma kontrolei izmantojiet potenciometru.

Alper192535

Don't buy from me
Resident
Language
🇹🇷
Reaction score
10
Man ir ierīce, kas katram spriegumam piešķirs vajadzīgo voltu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Varētu domāt, ka tam vajadzētu vadīt elektrību 🤔 so.... Domāju, ka es grasos uzmeklēt Google par vadītājiem, kas nav metāls, jo man ir tukša vieta. Iespējams, vakar vajadzēja gulēt 😕

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
pats elektrolīts? Grafīts?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Elektrolīti ietver kalcija kālija magnija hidrohlorīdu, urh nātrija. Tie metāla gabaliņi, ko ievietojat šķīdinātājā, ir elektrodi. Man bija radies iespaids, ka bieži vien tiem ir jābūt specifiskiem reakcijai. Pieļauju, ka es nekad neesmu pat domājis, ka elektrolīze ir reakcija.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Solutions
1
Reaction score
155
Elektrolīts nav metāls, un arī joniem nav obligāti jāsatur metāli, piemēram, hidrogēnkarbonāts ir elektrolīts. Vispazīstamākais no tiem ir sērskābe. Ir organiski elektrolīti, kas ir plastmasas. Arī elektrodiem nav jābūt metālam.Daudzas lietas vada elektrību, tāpēc arī visa pusvadītāju rūpniecība.

Elektrodu materiāls parasti ir specifisks joniem, ar kuriem tam būs jāstrādā, jo daži vienkārši tiek iznīcināti. citi apsvērumi var būt virsmas laukums elektrolīzē, efektivitāte un cena. Elektrolīze parasti ir 2 reakcijas, pa vienai pie katra elektroda.

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
6
Man patiesi patīk jūsu domāšanas veids... cīnīties ar litija baterijām ir sāpīgi... izveidot laboratoriju ar elektrodiem ir lieliska ideja.
Mēs varam elektrolīzēt NaCl, lai savāktu HCl, un atkārtoti izmantot šo Hcl, lai izgatavotu MA sāli.
Milzīgs bonuss, jo šeit var aizstāt litiju.

Paldies par ideju. Es ceru, ka mēs varēsim sadarboties, lai gan jūs mani krietni apsteidzat.