vai kā ar šo pārklājumu uz Advil?? Sūdi ir saldi! YUMMY! Kad es sāku smēķēt cigārus un iepazinos ar visām "garšām", es tās ienīdu, kāpēc es vēlos, lai mana tabaka būtu salda? Pretīgi. Reiz es nejauši uz cigāru bez aromāta paciņas uzsmērēju sulas no savas liellopa gaļas lo mein. Ilgs stāsts, kāpēc, bet es to nepamanīju, un tie šādi izžuva. Tie garšoja Brīnišķīgi, un man pagāja laiks, līdz es sapratu, kas notika. Cigāri ar gaļas garšu! KĀPĒC TAS JOPROJĀM NAV IZPLATĪTS????? Izsmēķējiet cigāru un sakiet, ka tas negaršo labāk ar "speķa" piedevu lol. Kopš tās dienas es esmu visu darījis ar garšām un mainīju to garšas.
Pilnībā atklājot, es vēl neesmu mēģinājis Meth, bet es pieņemu, ka tas ir vismaz līdzīgs 4MMC garšas, jo tas viss būtībā ir ķīmiskas vielas? Kāpēc ne ķiršu nokrāsa vai kaut kas cits, ja tas nekādā veidā neietekmē kvalitāti? Es (joprojām) neesmu ķīmiķis, tāpēc nevaru par to runāt tieši, tāpēc man tiešām interesē, vai konfektēm līdzīgas garšas patiešām ir iespējamas jebkurai no šīm narkotikām...
Es domāju, ka jums būtu jāzina, ka to nedrīkst smēķēt vai injicēt.. Tas varētu būt slikti.. Iespējams, es tikko atbildēju uz savu jautājumu... Vismaz par to, ka es joprojām domāju par gaļas aromāta cigāriem...