Amfetamīnu varētu oksidēt līdz N-hidroksiamfetamīnam, kas esot divreiz spēcīgāks. Mani pašu pētījumi apstiprina augstāku aktivitāti, un šķiet, ka tas ir daudz mazāk vazokonstriktīvs, mazāk noslogo sūkni un nav ātruma penis. Tas nav arī nelikumīgs.
Izklausās labi, lai būtu taisnība? Nu, ir dažas problēmas, galvenokārt tas, ka N-hidroksiamfetamīns ir ĻOTI nestabils un oksidējas atpakaļ oksīmā ūdens klātbūtnē, ar pārāk augstu ph un ar pārāk zemu ph un ar dažiem parastiem šķīdinātājiem un pārejas metālu pēdu klātbūtnē tas vienkārši sadalās.
Tomēr radniecīgais metilēndioksi savienojums, N-hidroksi-MDA, ir diezgan stabils. Un aizliegts.
Man reiz izdevās saražot N-Hidroksiamfetamīnu, kas joprojām satur labu daudzumu normālā amf (spriežot pēc TLC), un man tas ļoti patīk. Mans nākamais mēģinājums pagatavot vēl nedaudz vairāk man nevainagojās panākumiem, neskatoties uz to, ka es izmantoju to pašu metodi, tikai palielinot tās mērogu. Pilnīga katastrofa. Nav ne jausmas, kāpēc. Es izmēģināšu citu pieeju nākamreiz, bet varu droši teikt, ka tas nebūs nākamais tirgus hits, jo šī viela ir tikpat nestabila un neirotiskāka kā krievu draudzene, detoriē pat kā HCl sāls dažu dienu laikā, ja netiek uzglabāta ledusskapī, labāk saldēta.
Vai arī jūs vienkārši reducējat amfetamīnu, lai iegūtu metamfetamīnu. To varētu izdarīt vieglāk, izmantojot citus veidus, bet jūs to pieprasījāt.