Question Sintēze un pārdot

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
Labu vakaru visiem,

vispirms paldies autoriem par šeit atrodamo resursu plašumu.

Man ir 2 jautājumi:

Es gribētu sākt sintezēt metamfetamīnu un amfetamīnu, un es gribētu zināt, vai ir alternatīvas produktiem, kas nav viegli atrodami, piemēram, P2NP (vai veidi, kā to sintezēt).

Esmu regulāri apmeklējis forumu jau 2 mēnešus, šodien nolēmu reģistrēties.
Es esmu piegādātājs (kokaīna un marihuānas), bet es neatradu, kā darbojas preču pārdošana, ja cilvēkus interesē?

Jau iepriekš pateicos par atbildēm.

Meribel

chemistrydude

Don't buy from me
Resident
Reaction score
21
Es īsti nezinu, vai ir alternatīvi ķīmiskie savienojumi amfetamīnam, bet mans viedoklis var būt, bet tas būs bīstami lietot, ja jūs vēlaties, lai šo 2 amfetamīnu jums ir jāzina, ja jums nav expirice pat nedomājiet par metamfetamīnu tas prasa 1 gadu narkotiku sintēzi, atcerieties, esiet uzmanīgi ar narkotikām.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
Man ir pieredze narkotiku sintēzē, kāds mani lūdza par amfetamīnu un metamfetamīnu, tāpēc es to daru!
paldies par atbildi, draugs

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Sveiki. Vai jūs domājat par pārdošanu tumšajā tīklā vai pārdošanu ar BB foruma starpniecību?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
@HEISENBERG varētu sniegt jums detalizētu atbildi. Jūs varat izveidot veikalu tumšajā tirgū un pārdot tos tur. Varat arī izveidot savu tīmekļa vietni, reklamēt to un pārdot, izmantojot šo tīmekļa vietni.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Ja jūs esat kokaīna un marihuānas piegādātājs, kāpēc jūs nodarbojaties ar metamfetamīna un amfetamīna ražošanu?
Bet, ja jūs to darāt, mūsu eksperti var jums palīdzēt ar sintēzi un prekursoriem.
Kas attiecas uz pārdošanu, tas ir vienkārši - pārdodiet tiem pašiem cilvēkiem, kuriem pārdodat koksu un marihuānu. Vai arī reklamējieties pie mums, pircējus labam produktam atradīsiet ātri.

meribel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
Sveiki, kungs,

Marihuāna, ko es piegādāju, nāk no manas siltumnīcas, un kokaīnu es savācu uzreiz pēc tās ražošanas.
Pašlaik saņemu pieprasījumus pēc metamfetamīna/amfetamīna, un es vēlos turpināt nodrošināt "pašmāju" kvalitātes garantiju.

Par pārdošanu, paplašināt savu redzesloku ar internetu ir lieta, par kuru es jau biju domājis, un tieši krītot uz jūsu forumu, kas man šķita nopietni, es domāju par soļa šķērsošanu.

Jebkurā gadījumā paldies par atbildi un paldies foruma runātājiem, kuri nodrošina lielisku darbu.

Meribel