Question BMK sintēze līdz amfetamīnam ar H2S04

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Sveiki,
es šeit redzēju daudz sintēzes metožu, un man tās visas šķiet nedaudz sarežģītas.
Mana situācija ir šāda: es saņēmu 1 l dzeltenās eļļas (man šķiet, ka tā ir BMK?), un persona, kas man to deva, nebija man sagatavojusi atbilstošu instrukciju.
Es tikai saņēmu informāciju, ka man eļļa jāielej lielā traukā, kas izgatavots no bieza stikla, un H2S04 lēnām jāpilina eļļā.
Otra informācija, ko es saņēmu, ir tāda, ka man vajadzīga kāda papildu sastāvdaļa, piemēram, krīts, bet es pat nezinu, vai tas ir CaCO3 vai CaO.
Iznākumam vajadzētu būt apmēram 2,5 kg.

1. Vai kāds var man pateikt, vai šī metode var darboties?
2. Cik daudz sērskābes būtu nepieciešams?
3. Vai man papildus ir nepieciešams CaCO3 vai CaO?
4. Kad man jāpievieno krīts?

Paldies, puiši!

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Tas, ko jūs aprakstāt, ir brīvā bāze šķīdinātājā, nevis bmk, to vienkārši nepieciešams nogulsnēt ar skābi. jūs varat izmantot žāvējošu līdzekli, piemēram, bezūdens MgSO4, bezūdens NaSO4, lai atdalītu ūdens pēdas. tad jūs vienkārši pilināt H2SO4 šķīdumu acetonā/ipa, lai iegūtu nogulsnes.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Vispirms paldies par atbildi! Tagad es zinu daudz vairāk nekā iepriekš. Bet manas zināšanas ķīmijā ir ļoti sliktas...

Vai jūs varētu man pateikt, cik daudz MgSO4/NaSO4 un H2SO4 man ir jāpērk?
Kad un kā man jāpievieno žāvējošais aģents?
Vai man jāsajauc H2SO4 un acetons un tad tas jāpilina brīvajā bāzē?

Man patiešām ir vajadzīga pamācība soli pa solim. Atvainojiet :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Jūs izmantosiet ne vairāk kā 100 g žāvējošās vielas un skābes, tas ir atkarīgs no tā, cik koncentrēts ir jūsu šķīdums, jebkur no 300-900 g varētu būt brīvā bāze, tātad ne vairāk kā aptuveni 1 l.
pirms jebkādu citu darbību veikšanas, paņemiet un ievietojiet to pēc tam, kad tas ir darbojies apmēram pusstundu, vienkārši iztukšojiet.
jā, acetona ir pāris reižu vairāk nekā h2so4 1:5 , 1:10 vai vairāk.

ponellibro

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
Man es tevi mīlu, liels paldies, es novērtēju tavu ātro atbildi!!!!

Tātad man ir bāze, liela lazanjas forma, kas izgatavota no stikla, glāze pilienu šķīduma pagatavošanai, liels pilienu glāze.
Es nopirkšu 100 g NaSO4, 1 l skābes un 5 l acetona, un tad man būs viss, kas man vajadzīgs, pareizi?

Vai man par kaut ko jārūpējas? Vai tas var būt karsts? :)
Vai man visu laiku jāturpina maisīt, pilienā pilienā iepilinot acetona/sērskābes šķīdumu bāzē? Kad es zinu, ka esmu iepilinājusi pietiekami daudz?

Es apsolu, ka šie ir mani pēdējie jautājumi. :)

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Neuztraucieties, jūs, iespējams, nevarēsiet iegādāties tikai 100 g, taču tā ir lēta.
Tam vajadzētu pietikt, jā.
Pievienojot acetonam, skābe var izšļakstīties un sakarst, vislabāk izmantot iepriekš atdzesētu acetonu.
Jā, visu laiku maisiet. jums jānosaka pH, universālajam indikatoram vajadzētu būt ok, ne zemākam par 6,5.