AI arī iegādājos, izmantojot depozītu, un, kad es jums uzrakstīju, ka nejauši noslēdzu darījumu un vai jūs man ar to palīdzētu, jūs atbildējāt, ka man vajadzētu mācīties no savām kļūdām.
Šeit ir divas iespējas.
Viens no tiem ir, ka es to nosūtīšu viņam tāpat kā tagad, lai pārliecinātos, ka tas tiks saņemts.
Otrais ir, ka es atmaksāšu visu naudu, dzēšu visas sliktās atsauksmes par to un neturpināšu tās rakstīt nākotnē (viņš nepiekritīs dzēst atsauksmes).
Es nekad nevienam neesmu melojis. Man ir laba reputācija šajā platformā. Bet viņš ir pārāk steidzīgs. Neizvēlējās manu piegādes metodi un sniedza man sliktas atsauksmes, kas mani ļoti uztrauca. Izraisīja to, ka es nevarēju ar viņu sazināties, pat ja gribētu.
Mēs nevaram jums palīdzēt jūsu problēmas risināšanā tā iemesla dēļ, ka jūs neesat izmantojis eskortu. Lūdzu, atrisiniet savu problēmu ar @Rcvendor(PE ).
jā, es saprotu, ka tagad un turpmāk es izmantošu tikai eskvizīciju.
Es pasūtīt daudzas reizes no dažādiem piegādātājiem un nekad rakstīt Nekas par tiem, jo tie reāli (pat, ka daudz sūtījumu apstāties un es nesaņemu tos), bet tas ir scammer par 100%
If you charge someone with scam, you must provide proofs! Unsubstantiated accusations will not pass moderation! Inconclusive evidences also will not be accepted.