- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 0
Labdien, laba diena. Man ir divi jautājumi. Pirmais ir konsultēties ar ekspertu par efedrīna iegūšanas metodēm no tabletēm. Es neesmu pārliecināts, ka šajā tīmekļa vietnē aprakstītās metodes var darboties attiecībā uz man piederošajām tabletēm. Man ir saraksts ar palīgvielām, kas ir manās tabletēs (man ir apmēram 300 tabletes, katrā no kurām ir 50 mg efedrīna hidrohlorīda). Palīgvielas ir šādas:
-Mikrokristāliskā celuloze.
-Talc
- magnija stearāts
- nātrija karboksimetilciete (A tipa).
Kura metode būtu ērtāka efedrīna hidrohlorīda ekstrahēšanai, izmantojot šo sastāvu? .
Otrs jautājums attiecas uz problēmu, kas man radās ar 2000 ml plakandibena kolbu ar diviem kakliņiem. Kolba bija netīra, un uz tās kakliņiem bija alumīnija amalgamas reakcijas atliekas. Vienu no mutēm es aizbēru ar stikla aizbāzni, un, kad mēģināju to noņemt, tā bija iestrēgusi, un es nevarēju to izņemt. Ko es varu darīt, lai noņemtu šo stikla aizbāzni, nesabojājot kolbu? Sveicieni un paldies.
-Mikrokristāliskā celuloze.
-Talc
- magnija stearāts
- nātrija karboksimetilciete (A tipa).
Kura metode būtu ērtāka efedrīna hidrohlorīda ekstrahēšanai, izmantojot šo sastāvu? .
Otrs jautājums attiecas uz problēmu, kas man radās ar 2000 ml plakandibena kolbu ar diviem kakliņiem. Kolba bija netīra, un uz tās kakliņiem bija alumīnija amalgamas reakcijas atliekas. Vienu no mutēm es aizbēru ar stikla aizbāzni, un, kad mēģināju to noņemt, tā bija iestrēgusi, un es nevarēju to izņemt. Ko es varu darīt, lai noņemtu šo stikla aizbāzni, nesabojājot kolbu? Sveicieni un paldies.