• Willkommen im Germany Teil des Forums. Denken Sie daran, dass das Posten von Kontakten (Jabber, Telegram, Signal und andere) zu einem permanenten Verbot führen wird! Wenn Sie sich entscheiden, etwas zu kaufen oder zu verkaufen, ohne ein Treuhandkonto zu benutzen und Geld verlieren, können wir Ihnen nicht helfen.

Methamphetamine Kurš paplašinātājs metamfetamīnam?

Methamphetamine

tcd

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Sveiki, es meklēju paplašinātāju, lai paplašinātu manu Crystal vislabāk tam jābūt arī viegli pieejamam

Putthelimeinthecoconut

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
3
atstājiet to tādu, kāds tas ir.
Jebkurš palīglīdzeklis var apdraudēt patērētāja veselību, pat ja palīglīdzeklis faktiski nav toksisks, nevar izslēgt iespēju, ka kādam ir alerģija pret to vai ka kādam kaitē palīglīdzekļa un lietoto zāļu mijiedarbība, un tā izraisītas ārkārtas situācijas gadījumā pareizu medicīnisko aprūpi var apgrūtināt tas, ka nav zināms, ka šis palīglīdzeklis ir lietots.
Manuprāt, šāda riska pakļaušana kādam peļņas gūšanas nolūkā nav pieņemama.
Klienti ir pelnījuši saņemt vislabāko produktu atbilstoši savām zināšanām un pārliecībai, kā arī būt informēti par tā saturu, lai varētu pieņemt atbildīgu lēmumu par tā lietošanu.
Šie cilvēki (iespējams) jums uzticas, un tieši šie cilvēki ir tie, kas jūsu kabatās iepludina naudu, neaizmirstiet to.

MaxMusterman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Protams, tikai tādas, kas nav kaitīgākas par akmeņiem, un tādas, kurām mazās devās nav ietekmes. Es nesaņemu pārāk labu K un man kaut kā jāfinansē mans patēriņš

Johnski

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
16
Deals
1
Vai jūsu mets ir tik labs, ka jūs varat to izstiept?

AwesomeO

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
MSM kristāli ir perfekti, droši lietotājiem, smēķējot kūst kā metamfetamīns patērētājiem un izskatās kā metamfetamīns un savienojas ar to, veidojot kristālus. Vienīgais veids, kā to atpazīt, ir tas, ka tas viegli saliecas, kad saplīst.

AwesomeO

Don't buy from me
Member
Language
🇩🇪
Reaction score
0
Metafiziķis uzreiz atpazītu kofeīnu, vismaz tāds ir mans viedoklis.