Jā, nē, es to saprotu. To es varētu viegli aprēķināt, bet es it kā aizmirsu, kā aprēķināt stehiometriju, jo, tas ir bijis kā vidusskolā un tas ir vairāk mācīties hobijs pēc vidusskolas un negribu darīt kaut ko nelikumīgu, bet es zinu, kā atrast eksotisku sūdi, piemēram, safrolu vai nitroetānu, kas ir NMR pārbaudīts, tas ir apkārt un jebkuram interesentam, nē . Es esmu pārliecināts, ka, ja es nedaudz paņemtu, es varētu to iemācīties vēlreiz, bet es atceros, ka jums ir jāiegūst daļējas vielas molmasa, ja pareizi atceros? Bet ya Es domāju, ka jums taisnība šajā gadījumā tas nav īsti svarīgi.
Tomēr man tiešām bija jāsaka, ka cilvēkiem ir jāaizmirst mācīties, kā tas ir "receptes" un kā tas viss ir saistīts kopā. Es gan gribu teikt, ka PROPS par to, ka viņš jautā, vai ir nepieciešams palielināt dažu citu reaģentu daudzumu vai pievienot jaunus? Bet viņš aizmirsa pajautāt, vai tas ietekmēs laiku, temperatūru, maisīšanas ātrumu utt. Protams, šī pēdējā daļa ir domāta tam, lai viņš nākamreiz varētu labāk uzdot jautājumu.
Tomēr šeit ir daži izglītoti cilvēki, ieskaitot tevi un mani( Tomēr es nezinu crap, es, jāatzīstas, visu mācīju pats, izmantojot Total synthesis 2 un stropu, un es esmu runājis ar cilvēkiem ar maģistra grādiem, kuri māca koledžā, kas iet jūs zināt labāk nekā 3/4 klases, ko es mācu, un es nezinu crap, tāpēc nejūtieties slikti. Es arī negribēju to izdalīt, jo viņiem patiešām ir "jāapgūst pamati", jo recepte, pēc kuras viņi rīkojas, var būt nepareiza, un viņiem patstāvīgi jāpārbauda, vai stehiometrija ir pareiza.
Citādi mans otrs lietotājvārds ir REAL ABE LINCOLN par wetdreams, es biju bijušais ASV prezidents, pirms mani nošāva. Manā komā īsi pirms nāves Hitlers nodeva šo metamfetamīna recepti no nākotnes. 1 galons P2P tika pievienots 1 galonam metilamīna XD