G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Vai kāds zina, kas tas ir ? Tā garšo mazliet saldi. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 283 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 79
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #2 Vai jūs to izveidojāt, iegādājāties vai atradāt? Vai tās ir zāles, konfektes vai marmors? Man ir nepieciešama plašāka informācija Upvote 0 Downvote
Vai jūs to izveidojāt, iegādājāties vai atradāt? Vai tās ir zāles, konfektes vai marmors? Man ir nepieciešama plašāka informācija
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Es nopirku to, un, kad u snort tas ir kā tikai uztur u nomodā nav pilnībā augstas, meklēja to tiešsaistē, un tas izskatās 4cmc Upvote 0 Downvote
Es nopirku to, un, kad u snort tas ir kā tikai uztur u nomodā nav pilnībā augstas, meklēja to tiešsaistē, un tas izskatās 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 Un pulveris, kad to sasmalcina, izskatās kā 3 cmc un 3 mmc, un, kad es to sasmalcinu mazos gabaliņos, tas maina krāsu, tā ir caurspīdīga, nevis dzeltenīga. Upvote 0 Downvote
Un pulveris, kad to sasmalcina, izskatās kā 3 cmc un 3 mmc, un, kad es to sasmalcinu mazos gabaliņos, tas maina krāsu, tā ir caurspīdīga, nevis dzeltenīga.
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #5 Šķiet, ka tas ir viduvējs katinons. Tāds būtu arī mans minējums. Kā jūs to iegādājāties? Tas ir, kas tam bija jābūt? Upvote 0 Downvote
Šķiet, ka tas ir viduvējs katinons. Tāds būtu arī mans minējums. Kā jūs to iegādājāties? Tas ir, kas tam bija jābūt?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 Bija paredzēts 3cmc,bet kā ar saldo garšu ? Vai jūs varat man pateikt, vai tas ir normāli? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 26 Points 8 08 Sep #7 Atvainojiet, es neesmu pārliecināts. Es mazliet papētīju tīmeklī, un kāds to teica: rage3c: Mani divi centi: 3cmc ir sāļš, 3mmc nav.3cmc ir skaidrs, 3mmc nav. VapinLyf: 3cmc: ar 3cmc var sajust hlora garšu. Ja tu kādreiz esi lietojis ketamīnu uzreiz pēc tam, tad varēsi pamanīt, ka abiem ir kopīga garša. Es neatradu nevienu pieminējumu par to, ka tas būtu salds. Upvote 0 Downvote
Atvainojiet, es neesmu pārliecināts. Es mazliet papētīju tīmeklī, un kāds to teica: rage3c: Mani divi centi: 3cmc ir sāļš, 3mmc nav.3cmc ir skaidrs, 3mmc nav. VapinLyf: 3cmc: ar 3cmc var sajust hlora garšu. Ja tu kādreiz esi lietojis ketamīnu uzreiz pēc tam, tad varēsi pamanīt, ka abiem ir kopīga garša. Es neatradu nevienu pieminējumu par to, ka tas būtu salds.