Question Kādas būtu labākās grīdas liela mēroga laboratorijai?

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Esmu mēģinājis un jautājis daudziem cilvēkiem, kāds būtu labākais variants laboratorijas grīdai, un man joprojām nav skaidrs, kas būtu vislabākais.
Vai kāds zina, kāda veida augsni izmanto lielās farmācijas laboratorijās?
Iespējams, ka šobrīd vislabāk ir darbojušās gružu zāģu skaidas, bet patiesība ir tāda, ka tad viss ir piepildīts ar zāģu skaidām un tās parādās jebkur hahahaha
Kaut ko lasīju par filcu ķimikālijām, bet neesmu par to pārliecināts un tas ir dārgi.
Paldies.

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Vislabākie ir blīvēti akmeņi vai flīzes, neslīdošas un šķidrumu necaurlaidīgas, pievērsiet uzmanību arī piemērotām grīdlīstēm. Grīdai jābūt arī antistatiskai.

Pastāv arī īpašas gumijas grīdas, kurām nav šuvju un kurām jāatbilst visaugstākajiem standartiem.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Vai jūs zināt šīs grīdas nosaukumu?Vai tā ir ķīmiski izturīga?
Paldies

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
87
www.nora.com (clearnet)
Labdien, flīzes parasti ir vislabākās. Bet, ja jūs interesē gumija, varu ieteikt šo pakalpojumu sniedzēju.

skyechem_newmaterial

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Pastāv pvc grīdas, izturīgas pret skābēm un sārmiem, antistatiskas, antibakteriālas, izturīgas pret jodu, meklējiet atslēgvārdus #Homogēna #labfloor #anti u. c..

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
508
Deals
5
Es strādāju šajā jomā, un varu jums pateikt, ka epoksīdsveķu ar augstu molāro masu ir labākais
bet jums ir nepieciešama atbilstoša stiprība betona zemāk un piemērošana ir sāpīga, bet tas ir pilnīgi vērts.
otrs uz šo flīžu grīdas segums ir arī labs

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
337
Konkrēti ir tas, kas, man zināms, ir nepieciešams, lai laboratorija saņemtu ugunsdzēsēju apstiprinājumu.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
669
Deals
8
Labi, paldies visiem, es to pārbaudīšu ;-)

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Grīda, kas ir izturīga pret augstām temperatūrām. Tātad parasta akmens grīda darbojas labi.
Tagad uzlieciet virs tās plastmasas brezentu. Tur, kur jūs ievietojat metāla katlus, jūs izgriežat caurumu, jo plastmasa izkusīs no temperatūras, ja tā būs pārāk augsta.
Pēc darba pabeigšanas plastmasas brezentu var notīrīt vai izmest.