Question Kur pārdevējam jānorāda, ka sūtījums jānosūta?

monsterpen8

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Es vēlos pirmo reizi tumšajā tīmeklī iegādāties kādas zāles, bet kādai jābūt piegādes adresei, jo es nevēlos, lai pārdevējs zinātu manu mājas adresi. Tātad, vai jūs ļaujat viņiem nosūtīt sūtījumu uz pasta savākšanas punktu, vai sūtījums tiek sūtīts tieši uz mājām?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Atkarībā no jūsu dzīvesvietas, jums būs nepieciešams deaddrop vai kāds anonīmo sūtījumu dienests. Greez

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Vai esat kādreiz dzirdējuši par mirušo pilienu?

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Es esmu no Brazīlijas, un neticami, kā šķiet, es devos uzzināt šo terminu šodien. Šeit mēs izmantojam terminu "oranžs" cilvēkiem, kas sniedz šāda veida pakalpojumus.

MikeRoss

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Them labāka metode ir izmantot mirušo pilienu, lai saņemtu manu pasūtījumu un ņemtu no viņa?

Berlin777

Professional
Manufacturer Seller
Language
🇬🇧
Reaction score
177
Deals
25
Nāves piliens no uzticama piegādātāja ir drošāks nekā zāļu saņemšana caur pastkastīti

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Piekrītu, es vienkārši neredzu, ka tas Amerikā varētu iedzīvoties. Es vienkārši nevaru Es esmu par to, lai būtu godīgs vai vienkārši cilvēki atpakaļ izskalot katru collu visu un katru ielu. Cilvēki, es esmu mēģinājis darīt lietas slēpt lietas un atgriezās, un viņi bija pagājis, un mēs pat nerunājam par galvenajiem posteņiem šeit. Tas ir tikai pilsēta, ka es esmu dienvidos. Es domāju, ka tur droši vien ir dažas labas vietas. Labas pilsētas, bet es vienmēr esmu vēlējies, lai tas šeit iedzīvotos, un es to neredzu. Es dzirdēju. Es ļoti ceru, ka es kļūdos, vai kāds, kas zina par plānu, kas ir strādājis

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
ASV mums ir jālieto īstais vārds un adrese, pretējā gadījumā lietas var kļūt ļoti sarežģītas, kas liek man nekavējoties ierasties ASV.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
testint ........ kāds padoms, kur sūtīt uz ASV, izņemot manu māju?

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Diemžēl ne vai es nerekomendētu citiem cilvēkiem. Es neļautu to sūtīt nekur, kur es nevarētu uzņemties pilnu atbildību, ja s*** trāpītu pa ventilatoru. Bet, ja jums ir uzticams izveidots tīkls, kas būtu ideāli, un vietas, kas saņem pakas katru dienu, ir vislabākās, mēs pavadījām kopumā pusotru gadu, pasūtot no Ķīnas, un vēl sliktāk nekā Nīderlandē, labdabīgas b******* preces, kas izskatās aizdomīgas zem rentgena PM man par dažiem citiem konkrētākiem trikiem, ko mēs esam iemācījušies. Neviens no tiem neizrādījās 100%. Viņi kļūst ļoti labi

crazylabs

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
ja esat no Vācijas, mēs varam jums palīdzēt ar anonīmu "DHL Packstation", ar to ir viegli strādāt, jums ir nepieciešams tikai vecs viedtālrunis, atvērts wlan un pārdevējs, kas tur var nosūtīt per DHL vai Post.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Tāpēc esmu pasūtījis produktu uz mājām. Varētu likt to nosūtīt pie drauga vai kaimiņa un mēģināt to slepus paņemt, bet tas kļūst sarežģīti un iesaista vairāk cilvēku, kas man nepatīk.

Labs pārdevējs liks jums nosūtīt viņiem sūtījuma informāciju PGP šifrētā veidā (tas jādara vienmēr. Tas nodrošina, ka adresi redz tikai pārdevējs.) Ja jūs neizmantojat pgp, jums patiešām to ir jāmācās un jāizmanto.
Pārdevējs parasti nosūtīs jūsu produktu slepeni, maskējot to kā kaut ko citu un pēc vajadzības vakuumizlīmējot. Kopumā normāla izskata pakete, cerams, netiks pamanīta tāpat kā visas pārējās paketes.

ASV neizmanto "mirušos pilienus" tik daudz, cik mums vajadzētu.

2-79-790125

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Labi, es grasos izglītoties par PGP. Tas, kas mums ASV ir vajadzīgs, ir labs ieejas punkts, lai nokļūtu valstī, un tad reģionālie mirušie pilieni no turienes.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Es piekrītu. Es vēlētos, lai es zinātu vairāk par to, kā to dara tirgotāji citās valstīs

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
izmantot kaimiņa adresi, gaidot tur paredzamo ierašanās laiku

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
76
Nezinu, vai tā ir tendence, bet esmu redzējis, ka tas ir ļoti izplatīts

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Jā, es redzu, ka tas varētu beigties slikti. Varbūt, ja jūs kādu laiku dzīvotu mājās, tas varētu būt labāk?

handle

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
93
Ja jūs pazīstat kādu, kas strādā Resthome.