Kādu masku man vajadzētu izmantot?

Felix34-73

Don't buy from me
New Member
Reaction score
14
1) Dräger Drager Xplore 3300 Half Face Mask + A1b1e1
Kp28Xg1iq9

-------------------------------------------------
2) Drager X-plore 3300/m pusmaska + 6738816 A1b1e1k1 filtrs 3300/M+6738816
2Qt4IGmLyi

--------------------------------------------------
3)3M 4251 organisko gāzu/ tvaiku maska 3M 4251M
RaOLetXnVT

----------------------------------------------------
4)Starline V-800 pusmaska+V7800A1P2R filtrs
NPIbvEg6iZ

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Iedomājos, ka tas būs atkarīgs no jūsu iestatījumiem un no tā, ar kādām ķīmiskajām vielām jūs strādāsiet. Ja jums ir tvaika nosūcējs, kas spēj visu iesūkt, un jūs strādājat tikai zem tā, tad vajadzētu pietikt ar parastu masku ar daļiņu filtriem un kādām aizsargbrillēm/laboratorijas brillēm. Ja strādājat slēgtā telpā (ko nevajadzētu darīt, bet jūs zināt, ka tur vienmēr būs daži cilvēki), tad, visticamāk, jums būs nepieciešama pilna sejas maska ar filtriem un kanniņu + pilns aizsargapģērbs. Filtri un kanisteri ir atkarīgi no tā, ar kādu ķimikāliju jūs strādājat.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71
Drager 5500 vai 6300

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Godīgi sakot, ja jūs grasāties šļakstīt sev pa seju ar ķīmiskām vielām, nav nozīmes, vai tā ir 50 dolāru vērta masku maska no Ķīnas vai 500 dolāru vērta masku maska no Amerikas vai Eiropas.

Es nopirktu tādu, kurai var izmantot sānu filtrus, bet arī tad, kad vajag, var pieslēgt šļūteni un piekarināt kanniņu pie muguras/jostas. tas sūds ir smags, mans cilvēks, īpaši, ja tu to grasies elpot stundām ilgi, tu domā, ka mazs kanniņš tev ilgi kalpos? Kanisteru vajadzētu nēsāt tikai tad, ja jums ir apkārt tvaiki vai strādājat ar kaut ko tādu kā bromu vai dzīvsudrabu un tas ir jūsu pirmais mēģinājums... rokas trīc... mammas spageti...

Ja jūs esat super drošs, tad jums vienmēr vajadzētu valkāt masku ar pilnu seju, bet sānu filtri darbosies lieliski, jo jūs taču strādāsiet zem dūmu aizsega, vai ne? Jūs taču neesat idiots, lai mēģinātu aizslēgt sevi dzīvoklī un sāktu 30 l reakciju, pēc tam destilāciju, vai ne? Ticiet man, ir mazāk darba, lai uzstādītu skaistu filtrētu tvaika nosūcēju, nekā ar šo masku, kanisteru, aizsargapģērbu un pārģērbšanos kā Valteram Vaitam...
Ir tādi, kas filtrē amonjaku, tas ir atkarīgs no tā, ar ko tu strādā, kā jau kāds tev teica.. Parastās aizsargā tikai pret putekļu daļiņām.

KlintoL

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Vai jūs ieteiktu vienkārši iegādāties fumuratoru? Es domāju, ka to uzbūvēt nebūtu grūti. Bet uzbūvēt tā, lai nebūtu iespējas, ka elektrības dzirksteļošana izraisīs izgarojumus? Kā es to darītu, ja es to varu izdarīt?

purple_rain

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Atkarībā no tā, ko jūs mēģināt sintezēt un kādas ķīmiskās vielas izmantosiet. Parasti produkta aprakstā ir minēts, pret ko tas aizsargā, piemēram, organiskie/neorganiskie tvaiki, putekļu daļiņas utt.

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Tas ir atkarīgs no tā, ar kādiem reaģentiem jūs strādājat. Dažādiem reaģentiem ir piemērojami dažādi filtri. Piemēram, ir daži vispārīgi filtri, kurus var izmantot skābēm. Tomēr tie vispār nefiltrēs, piemēram, dzīvsudraba tvaikus. Ļoti specifiskiem savienojumiem ir jāpērk tam paredzēti filtri. Izmantojot 1. un 2. masku, redzams, ka filtri ir viegli nomaināmi, tāpēc es ieteiktu šīs maskas. Pārliecinieties, ka filtri tiek nomainīti pēc laika, diemžēl tie nav mūžīgi.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
71
Flters A2B2EK2