KĀDU TĀLRUNI IEGĀDĀTIES, LAI DARĪTU BUSSINES.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Kura operētājsistēma, kurš ražotājs? Drošākās un lētākās iespējas?

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666
Taču nav tik ērti veikt darījumus, izmantojot tālruni, telefons ir nepieciešams tikai kā papildierīce ātrai saziņai. Vislabāk, ja ir pareizi konfigurēts klēpjdators

PavelD

Don't buy from me
Resident
Reaction score
16
VirtualBox vai VMware ir droša operētājsistēmai?

zfhxI

Don't buy from me
Resident
Reaction score
12
Tie ir slēgta pirmkoda tulkojumi, tāpēc no tiem, iespējams, vajadzētu izvairīties. Iespējams, izmantojiet kaut ko, kas balstīts uz Linux.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
10
Pareizi konfigurēts klēpjdators. Thinkpad. Tas ir veids!

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
HEISENBERGA jau it kā to pieminēja, bet kas tieši jums ar to ir jādara? Paziņojumi klientiem?. Tad jūs nevēlaties izmantot vienkāršas SMS

Jorg

Don't buy from me
Member
Reaction score
12
Jūs varat izgatavot degli no lēta viedtālruņa (ar anon sim karti vai priekšapmaksu)kuram var noņemt akumulatoru, tad ievietojiet to Faradeja būrī. Nekad neizmantojiet to tajā pašā vietā un nekad nevediet to mājās, ja baterija nav izņemta un ievietota kastē.

pap.pine

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇮
Reaction score
10
Tikko iegādājos Pixel un instalēju GrapheneOS. Ar šīm ierīcēm jūs sākat runāt par privātumu, viņiem ir legit HW un iet degoogle ceļu nekad nav slikta iespēja.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
google pikseļi ar graphene ir vienīgais veids, kā jūs varat uzticēties, lai būtu vismaz ar zināmu mieru, bet vienmēr atcerieties, ka visbiežāk opsec kļūda ir tā, ka cilvēki izmanto runāt pārāk daudz, aizveriet muti un palieciet drošībā.

amphmnamii

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
36
Es tikko iegādājos pixel 4 XL, un man tas patīk. Drīzumā es instalēšu graphene, tāpēc es uzrakstīšu šajā forumā galvenās atšķirības starp android un graphene.

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@amphmnamii ir daudz atšķirību, jūs degoogle tālrunis uzstādot graphene kā jaunu os, beidzot būs brālis brālis. Atcerieties, protams, ne isnstall google lietotni un neizmantot google play veikalu

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Es nekad neesmu izmantojis grafēnu. Vai tas ir lietotājam draudzīgs? Vai jūs to uzskatītu par līdzīgu android?

HustlerFox

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
46
@miner21 jā, brālīt, tas ir ļoti līdzīgi, tā ir operētājsistēma, kas balstīta uz android, tāpēc no lietojamības viedokļa tas ir diezgan līdzīgi.