Tas ir kā Džordžs Karlins teica: "Tas ir biiig... [prestižs, ekskluzīvs, ekskluzīvs - visvarenais] ...klubs. Un jūs tajā neesat".
Tā visa liekulība ir tas, kas man liek redzēt sarkanu. Lielā farmācija būtībā var darīt, ko vien vēlas. Cilvēki var nomirt, gūt ievainojumus vai saslimt no viņu produktiem un nolaidības. Daži cilvēki saņems kompensāciju par savu klusēšanu. Ja tas ir pārāk liels juceklis, lai to savaldītu, tad jūs saņemat kolektīvās prasības, parasti tās cietušajiem nenopelna ne uz pusi tik daudz, un tās ir pazīstamas ar laika izšķērdēšanu un laika izniekošanu. Galu galā jūs saņemat mazliet naudas, un sliktākajā gadījumā viņi, iespējams, izlīdzinās. Kā redzat, šiem cilvēkiem ir svarīga tikai nauda... nauda. Nekas netiek atrisināts, un viņi ir gatavi izlaist nākamo potenciāli kaitīgo produktu līniju.
Ja jūs runājat par ASV, tad kristieši tur pavisam noteikti nevalda. Mēs visi tikai aizvien vairāk attālināmies no savas dievišķības. ASV, ES, visas ANO. Tās visas pārvalda viena un tā pati grupa vai ģimenes. Sadalītas apakšgrupās un frakcijās, lai gan, iespējams, nesakrītot par to darbības veidu, tās galu galā darbojas viena mērķa sasniegšanai. Visas ķildas un konflikti ir tikai dūmi un spoguļi, lai radītu ilūziju, ka joprojām pastāv brīva izvēle vai nenoteiktība un ka mūsu balsīm ir nozīme, vai kaut kas cits. Šis plāns tiek īstenots jau simtiem gadu. Tas ir cits stāsts citam laikam.
Tiesībaizsardzības iestādes ir kartelis, par kuru mums patiešām ir jāuztraucas. Cik man zināms, viņi ir lielākā organizēto noziedznieku grupa. Gangsteri ar nozīmītēm. Viņi visi turas kopā un sedz cits citu. Tikmēr cilvēki pārdod savus kaimiņus tikai tāpēc, ka viņiem ir aizdomas par "nelikumīgām darbībām" un "tā ir pareizi".
Mani bieži apstādina policija, un, tiklīdz viņi noskaidro, kas es esmu, viņi sāk ar "tu uzvedies mazliet jocīgi, vai tu kaut ko paņem? kāpēc tavas acis tā izskatās?" "tu iznāc no zināma narkotiku izplatības rajona" "cik daudz tu paņem, kur tu to dabūji utt. utt." Es vienmēr tikai... "Vai kaut kur netrūkst bērnu vai kaut kas cits? Vai jūs nevarat iet darīt kādu reālu labumu sabiedrībai, nevis kratīt un vajāt cilvēkus, kuriem nav tik labi klājies." Jūs domājat, ka mums kā nodokļu maksātājiem būtu lielāka teikšana par tiesībaizsardzības iestāžu politiku un darbību, par to, kā tiek tērēts viņu laiks un resursi.