Vikipēdija+Reddit uz ķīmiju balstīts forums

MuricanSpirit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
50
Es gribētu redzēt Wikimedia līdzīgu forumu, kurā būtu raksti (piemēram, viela, sintēze) un līdzīgi kā Wikipedia būtu sarunu sadaļa, bet es gribētu, lai tā būtu līdzīga reddit (vairākas tēmas par vienu "virsraksta tēmu"). Būtu jauki, ja katrai tēmai varētu būt savas "bērnu tēmas" (līdzīgi kā discord, ja 2 vai vairāk ppl uzsāk jaunu diskusiju kanālā - sava veida apakškanāli).
Protams, tēmas varētu savstarpēji atsaukties viena uz otru (raksti uz komentāriem un otrādi).
Iedomājieties, ka visa būtiskā informācija par kādu vielu ir pieejama vienā rakstā (no vienkāršām lietām, piemēram, vārīšanās punkta līdz dažādām sintēzēm, vēsturei, piegādātājiem utt.)

Izklausās grūti izdarāms, bet lielāko daļu rakstu jau varētu kopēt. Esmu pārliecināts, ka ir pieejams atvērtā koda ķīmijas kods, lai iegūtu visas nepieciešamās konstantes, piemēram, vārīšanās temperatūras utt., lai mēs varētu izveidot standarta veidu, kā aprakstīt vielas (ja tāds jau nav).

Iedomājieties! Šobrīd tādi retardi kā es spama šo forumu ar nebūtiskām lietām, bet šādā veidā tikai būtiskas lietas nonāktu rakstos (mēs pazustu tukšumā 2. lappusē un tālāk).

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,748
Deals
666
Es zinu, ko jūs domājat. Taču viss ir atkarīgs no satura nodrošināšanas formas. Mēs izmantojam XenForo, tam ir lieliska funkcionalitāte. Nepieciešamības gadījumā nebūs grūti atrast vajadzīgo informāciju, pat ja forums būs pārpildīts ar informāciju.

QuentinTarantolino

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Pirmkārt: man ļoti patika pirmās stundas šajā forumā un beidzot reģistrējos. Ar nepacietību gaidu, kad redzēšu, kā šis projekts attīstīsies.

Nezinu XenForo, jo nekad neesmu izmantojis šo forumu programmatūru. Bet ko teiktu par iespēju izveidot apakšforumus, piemēram, katram forumam kategorijā "Sintēzes tehnoloģijas un analīze" un nosaukt to par "Rakstīšanas". Tad vērtīgākos visaugstākās kvalitātes ierakstus varētu pārvietot uz attiecīgo apakšforumu.

Domāju, ka ilgtermiņā mēs gūtu labumu no šādām izmaiņām, jo pat ja XenForo meklēšanas funkcija tiek uzskatīta par patiešām labu, paturiet prātā: Dažreiz lietotāji nevēlas veikt konkrētu meklēšanu, bet drīzāk vēlas pārlūkot apkārt - meklē kaut ko interesantu, piemēram, jaunu sintēzi, ko izmēģināt.