Can you smoke Xylazine
G Gogodog Don't buy from me New Member Joined Nov 20, 2022 Messages 2 Reaction score 0 Points 1 Nov 20, 2022 #1 Vai jūs varat smēķēt Xylazine
Paracelsus Addictionist Joined Nov 23, 2021 Messages 225 Reaction score 232 Points 43 22 Nov #2 Pie 140 grādiem tā sāks kausēties. Bet galvenais jautājums ir par ko? Maz ticams, ka tas palielinās tās efektivitāti.
Pie 140 grādiem tā sāks kausēties. Bet galvenais jautājums ir par ko? Maz ticams, ka tas palielinās tās efektivitāti.
G Gogodog Don't buy from me New Member Joined Nov 20, 2022 Messages 2 Reaction score 0 Points 1 03 Feb #3 Vai jūs varat likt Xylazine uz lapas, lai smēķētu, un vai tas liek jums no smēķēšanas aizmigt
Paracelsus Addictionist Joined Nov 23, 2021 Messages 225 Reaction score 232 Points 43 03 Feb #4 Es šaubos. Kopumā es neiesaku to darīt. Ksilazīns pats par sevi ir diezgan bīstama narkotika, un tā smēķēšana var gan nedot nekādu efektu, gan pastiprināt blakusparādības. Ja jums nepieciešama sedācija, ir daudz citu optimālāku medikamentu.
Es šaubos. Kopumā es neiesaku to darīt. Ksilazīns pats par sevi ir diezgan bīstama narkotika, un tā smēķēšana var gan nedot nekādu efektu, gan pastiprināt blakusparādības. Ja jums nepieciešama sedācija, ir daudz citu optimālāku medikamentu.
Brain Expert Pharmacologist Joined Jul 6, 2021 Messages 264 Reaction score 292 Points 63 18 Feb #5 Ksilazīnu nav iespējams smēķēt! Tas uzreiz sadalās un neradīs nekādu iedarbību! Vistrakākais, ko jūs sajutīsiet, ir bronhu spazmas un slikts klepus!
Ksilazīnu nav iespējams smēķēt! Tas uzreiz sadalās un neradīs nekādu iedarbību! Vistrakākais, ko jūs sajutīsiet, ir bronhu spazmas un slikts klepus!