Ya Ba tabletes

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Būtu ļoti noderīga jebkāda informācija par sintēzi. Domāju, ka tas ir līdzīgi kā metamfetamīns. Tā noteikti ir stimulējoša narkotika. Kāds?

craris100

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
36
Yaba yaba ir metamfetamīna tablešu nosaukums Tailandā, kad es tur biju pirms vairākiem gadiem.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
saskaņā ar psychonautwiki, yaba ir cits metamfetamīna nosaukums ^^;

tomēr vikipēdijā teikts, ka tas ir metamfetamīna un kofeīna maisījums, turklāt tas ir tablešu formā. jebkurā gadījumā tā nav jauna narkotika ^_^^.

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Patiesībā es ar nepacietību gaidu tās sintēzes procesu. Man pašam jau sen atpakaļ bija pieredze, lietojot šo tableti. Tāpēc es negaidīju, ka kāds to uzskatīs par jaunu narkotiku.

View previous replies…

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Lol. Vai jums ir pieredze to sintezēšanā? Lūdzu, ievietojiet pilnu procesu detalizēti. Es būtu ļoti pateicīgs par to. Un FYI, tabletes ir daudz lētākas nekā metamfetamīna cena šeit. Garša ir ļoti atšķirīga, un kvalitāte ir vairāk 2 vai 3 reizes spēcīgāka nekā metamfetamīns no manas pieredzes. Parasti tās sajauc ar metamfetamīnu, kā pēdējā laikā, ko es arī darīju. Tāpēc es ceru, ka jūs varat kaut ko par to padomāt.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
385
man nav personīgas pieredzes, bet es esmu veikusi dažus pētījumus. ir dažādi veidi, kā to sintezēt, ir vairāk nekā viens veids, kā noņemt kaķa ādu ^^;

dodiet man zināt, kuru no tiem vēlaties veikt, un es varu mēģināt jums palīdzēt (sintēzes salīdzinājumi).

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
Tas ir labi. Es domāju, ka labāk, ja jums nav pieredzes attiecībā uz to, lai kāds ar ķīmiju saistīts cilvēks sniegtu padomu šajā jautājumā. Es uzskatu, ka tas nav ļoti līdzīgi kā sintezēt metamfetamīnu vai amp, jo ir ļoti lielas cenu atšķirības starp yaba tabletēm un metamfetamīnu/amp. Un tas varētu būt atkarīgs no izmantotā produkta/reaģenta. Nevajag kļūdīties. Bet, paldies.

• Like
Reactions: vis

tankikan

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
18
.

Last edited:
  • Like