Question Cięcie 2b3m i prokaina / kokaina

Vansnuifwijk

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Witam wszystkich,

Mam pewne doświadczenie w branży chemicznej, ale zmagam się z kilkoma rzeczami.

1) Chciałbym skonfigurować produkcję 3mmc na małą skalę dla siebie. Jedyną rzeczą jest to, że wszyscy mówią tutaj o 2b4m, czy jest też ktoś, kto z powodzeniem kupił tutaj 2b3m?

2) Mój partner szuka kogoś, kto może pomóc w cięciu koksu za pomocą cegieł prokainowych, zostanie opłacony.

Mam nadzieję, że możecie mi pomóc ;)

Dzięki!

vansnuifwijk

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Zgaduję, że to dlatego, że wszystko, co tam powiedziałeś, jest obraźliwe i ignoranckie. Oczywiście nie masz żadnego doświadczenia w chemii, ponieważ gramatyka, której używasz, wyrzuciłaby cię z laboratorium. Namawiamy ludzi, by nie cięli narkotyków, a zamiast tego pobierali więcej opłat. W większości przypadków postrzegamy ludzi handlujących narkotykami jako wielkie kanalie i drobnych złodziei o niskiej wartości moralnej. Prawdopodobnie zamieściłeś posty, które wyglądały jak reklama, by kogoś zatrudnić lub coś kupić. Jest na to tylko jedno miejsce na rynku, a publikowanie ich na forum lub czacie jest wykroczeniem podlegającym zbanowaniu
Założę się o 5$, że napisałeś kilka postów i nawet nie przeczytałeś regulaminu. Znajdują się one na dole każdej strony w zakładce ZASADY.

Vansnuifwijk2

Don't buy from me
New Member
Language
🇳🇱
Reaction score
0
Lol, dzięki za odpowiedź, ale angielski jest moim trzecim językiem, więc wbijanie mi gwoździa w gramatykę jest po prostu złym powodem. Założę się, że jako amerykański mod angielski jest twoim jedynym językiem. Jest tu wiele kont, które oferują pomoc w zamian za €, mają to nawet w swoim bio, co z nimi?

Dzięki

auc

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
18
Z jakiego kraju pochodzisz?