Question 4MMC (Mefedron)

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Cześć,

Planuję postawić moje pierwsze doświadczenie w syntetycznym świecie z Mefedronem.

Teraz nie jestem zbyt zaznajomiony z tym narkotykiem, byłem ciekawy kilku rzeczy. Chciałbym dowiedzieć się od osób, które mają doświadczenie z tym narkotykiem.

1. Jak popularny jest ten produkt w twoim kraju?
2. Jakie są ceny 4MMC luzem. od 1 kg do ... (dla osób z prawdziwą wiedzą o tym produkcie)

Jestem tego ciekaw. Planuję oferować wszystko w czystej postaci, gdy nadejdzie ten czas. Więc proszę o informacje na ten temat z doświadczeniem lub o cenach, o których wiesz. Żebym mógł sam oszacować. W szczególności chcę wiedzieć więcej o popularności produktu i cenie BULK.

Możesz również wskazać, czy kupiłeś 4MMC od dealera i ile cię to kosztowało. Wtedy będę mógł dokonać własnej wyceny.
Chciałbym usłyszeć od różnych ludzi i umieścić ich wiedzę na temat 4MMC.

Dzięki wszystkim;)

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Mefedron staje się niezwykle popularny wszędzie tam, gdzie się pojawia. Jeśli chodzi o ceny, warto przyjrzeć się lokalnemu rynkowi i dostępności odczynników do syntezy. Średnia cena rynkowa za 1 kg wysokiej jakości produktu będzie wynosić od 8000 USD i więcej.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Cześć.

"1. Jak popularny jest ten produkt w twoim kraju?"
Mefedron i inne katynony stały się niezwykle "popularne" i używane w Europie Wschodniej, regionie WNP (Rosja, Białoruś, Ukraina) oraz w Wielkiej Brytanii wraz z Holandią i okolicznymi krajami. Nie zawsze tak było, oczywiście najpierw, gdy syntetyczne katynony stały się hitem w świecie użytkowników narkotyków, mefedron nie był używany głównie przez "zwykłych" użytkowników narkotyków [w regionach wymienionych powyżej], oczywiście był łatwiej dostępny i tańszy do kupienia. Ale obecnie gówniane partie syntetycznych katynonów (4mmc, 4cmc, 3cmc) lub w zasadzie każda substancja HCl, którą można skrystalizować w kryształy, które są przyjemne dla oczu i palą się bardziej (większość ludzi wierzy w idiotyczne błędne przekonanie, że im bardziej się pali, tym jest silniejsza...) i można je podawać za pomocą inhalacji. A ci ludzie nawet nie wiedzą, jaki rodzaj substancji kupują, nazywają prawie wszystkie katynony "kryształami"....
*Mówiąc "oni" miałem na myśli statystycznie duży odsetek ludzi, głównie w krajach Europy Wschodniej.

"2. jakie są ceny 4MMC luzem. od 1kg do ..."
Zależy od kilku poważnych czynników, jakości, różnicy w proporcjach izomerów stereo w różnych partiach, regionu. Ale aby mówić o średniej w dowolnym miejscu od 7500-10000 euro (jak ponownie w zależności od wcześniej wymienionych czynników) jest proszony o mefedron w cenach rynkowych.

"Jeśli kupiłeś 4MMC od dealera i ile cię to kosztowało"
Nigdy nie byłbym tak głupi, aby kupić śmieci, które sprzedają jako mefedron tutaj na ulicach, ale przetestowałem kilka partii mefedronu od polskich sprzedawców. Ale odpowiadając na twoje pytanie, na ulicy gram "kryształu" [który może zawierać od 4 mmc do 3 cmc, oczywiście pociętego na kawałki i naprawdę brudnego] kosztuje 30-40 euro za gram.

Jeśli planujesz produkcję mefedronu na większą skalę, pamiętaj, aby nie spieszyć się z żadnym krokiem podczas syntezy, utlenianie i zanieczyszczenia są naprawdę łatwe do osiągnięcia, jeśli nie przestrzegasz ściśle zasad podczas syntezy tej substancji.

Po zakończeniu krystalizacji zaleca się wielokrotną rekrystalizację, ponieważ większość sprzedawców mefedronu sprzedaje gówniany, śmierdzący, żrący mefedron, którego można by uniknąć w pewnym stopniu, gdyby nie spieszyli się z krokami i ostrożnie oczyszczali i rekrystalizowali produkt.

Zwróć także uwagę na proporcje stereoizomerów, ponieważ izomer dekstro ma bardziej dominujący wpływ dopaminergiczny, mniej noradrenaliny i powinowactwa serotoninergicznego. Podczas gdy lewy izomer jest bardziej dominujący w powinowactwie serotoninergicznym i noradrenalinowym, ale mniej w dopaminergicznym.

Khaafii

Don't buy from me
Resident
Reaction score
19
Szanuję Twój czas i wysiłek włożony w tę wiadomość. Dziękuję za to.

sleeplessmania

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
35
Nie ma żadnych problemów. Daj mi znać, jeśli masz inne pytania dotyczące mefedronu lub innych syntetycznych katynonów w tym wątku.

Venom2021

Don't buy from me
New Member
Reaction score
29
meph made jest bardzo tani i łatwy w produkcji 1kg 4mmc w polsce kosztuje około 14.000 zł do 16.000 zł.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
802
Na zakup odczynników do produkcji 1 kg mefedronu można przeznaczyć 300-500 dolarów.