Cześć wszystkim,
Czy dobrze zrozumiałem, że....
Można użyć kwasu siarkowego o czystości tylko 15% do produkcji siarczanu amfetaminy z A-Oil (baza amfetaminy)?
A co z kwasem solnym 30-33% techn. 250ml? Co otrzymasz w wyniku użycia kwasu solnego, jeśli to w ogóle możliwe? Chlorowodorek amfetaminy....
A co z 39% czystym kwasem fosforowym? To prawdopodobnie fosforan amfetaminy?
Czy może pomyliłem się całkowicie i zawsze potrzebujesz kwasów o najwyższej czystości, tj. 96-99%.
Co jeszcze jest potrzebne do produkcji amfetaminy z A-Oil? Słyszałem, że potrzebny jest również czysty metanol, czy to prawda?
Mam dobre źródło czystego metanolu, może większość z was już je zna, "Tankpatronen" / "fuel cartridges" .....
W Niemczech nie można kupić tych chemikaliów o tak wysokiej czystości... Albo ma się kontakty z odpowiednimi ludźmi....
Czy jest gdzieś na forum instrukcja jak przeprowadzić ten proces krok po kroku lub czy ktoś może mi podesłać link do niej?
Wiem, że olej A + kwas siarkowy = siarczan amfetaminy.
Ale nie wiem, jak działa cały proces, nie może być tak, że potrzebujesz tylko dwóch rzeczy, oleju A i kwasu siarkowego.....
Byłoby wspaniale, gdyby ktoś mógł mnie oświecić!
Ponieważ mam teraz trochę oleju A, ale nie wiem, co z nim zrobić
pozdrowienia
Dis
Ok, odpowiedziałem na kilka pytań, obejrzałem film, w którym robi wolną bazę amfetaminy, a następnie miesza aceton z kwasem siarkowym i wlewa to do wolnej bazy kropla po kropli, aż się wytrąci i pH będzie prawidłowe.
Czy to oznacza, że do produkcji siarczanu amfetaminy z A-Oil potrzebuję tylko kwasu siarkowego i acetonu?
Ale jak z czystością składników, o których wspomniałem powyżej, czy ktoś może mi odpowiedzieć na te pytania, tak z ciekawości....