sprzęt do produkcji amfetaminy

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam, wysłałem wiadomość do kilku ekspertów, ale nie otrzymałem odpowiedzi w sprawie zakupu sprzętu, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi? Czy ktoś może pomóc?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
nasi eksperci mają za sobą wiele pracy :)

kup co chcesz? jakiego sprzętu potrzebujesz?

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam, dziękuję za odpowiedź, czy mogę wysłać prywatną wiadomość?

ASheSChem

Don't buy from me
Resident
Language
🇫🇷
Reaction score
168
tak, ale nie jestem ekspertem; a publicznie wielu facetów może spróbować ci pomóc. :)

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Potrzebuję tylko wszystkiego, aby robić rzeczy na większą skalę, więc wstrzymam się, aż jeden z ekspertów się do mnie odezwie, wiem, że prawdopodobnie będą zajęci stroną, dzięki kolego

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Pierwszym pytaniem będzie to, czy z powodzeniem przeprowadziłeś syntezę w skali laboratoryjnej i jesteś zaznajomiony ze wszystkim.

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Odpowiednia plastikowa beczka, chłodzenie przez beczkę w beczce, skraplacz z rurą wewnątrz większej rury, zewnętrzna część odizolowana od układu silikonem lub czymś innym odpowiednim, wyposażona w dopływ i odpływ wody, naprawdę proste.
Lub reaktor wsadowy, jeśli pozwala na to budżet, mister Patton ma świetny wątek na ich temat.

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Cześć kolego, prawda jest taka, że to chyba jedyna rzecz, w którą nie byłem zaangażowany w handlu narkotykami, ale mam świetną okazję do zrobienia czegoś na większą skalę, potrzebuję tylko kogoś, kto powie mi absolutnie wszystko, czego potrzebuję, aby zrobić dobrą partię na większą skalę i poprowadzi mnie przez kolejne kroki, budżet nie jest problemem, jestem początkujący, ale szybko się uczę, byłbym bardzo wdzięczny, gdybym mógł uzyskać solidne wskazówki, oczywiście na początek spróbowałbym tego na mniejszą skalę, ale każdy, kto mi w tym pomoże, nie mam nic przeciwko temu, żeby coś mu dać.

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dziękuję kolego, przeczytaj mój następny post, jeśli możesz pomóc?

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Przepraszam, chodziło mi o mój ostatni post

dark_side_of_chemistry

Don't buy from me
New Member
Reaction score
16
Odezwij się na priv. napisz co chcesz zrobić z amf lub innych substancji. Pomogę skompletować cały sprzęt

ACAB

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
168
Innymi słowy, rzucenie dużej partii znikąd, jakbyśmy piekli ciasto. To będzie trudne, myślę, że nawet dla ekspertów tutaj, w rzeczywistości będziesz potrzebował ludzi, którzy mają doświadczenie, aby rzucić dużą partię z rękawa i zrobić to w Twojej witrynie. Myślę, że nie będziesz w stanie zrobić tego sam, bez wątpliwości co do swojej zdolności uczenia się lub umiejętności. Skontaktuj się bezpośrednio z ekspertami, powiedz im co masz i co zamierzasz zrobić, może znajdzie się jakieś rozwiązanie.
Życzę powodzenia w tym przedsięwzięciu.

Mclssmxxl

Don't buy from me
New Member
Reaction score
33
Powiedz nam, czego brakuje lub gdzie masz problemy ze zrozumieniem.

captain-colo

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Przepraszam, miałem na myśli mój ostatni post
Dziękuję kolego