Anyone nows if Ares is a legit market ?
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 Feb 2, 2024 #1 Ktoś wie, czy Ares jest legalnym rynkiem?
G1yC1n3 Don't buy from me Member Language 🇬🇧 Joined Jan 30, 2024 Messages 4 Reaction score 1 Points 1 03 Feb #2 Przez cały dzisiejszy dzień nie mam dostępu do rynku Ares. Czekam na moje towary już ponad dwa tygodnie. Do tej pory żaden z dostawców, z którymi się kontaktowałem, nie odpowiedział. D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 czekam na moje zamówienie już 35 dni Sprzeciwiłem się 5 dni temu i nic do tej pory to nie są duże pieniądze po prostu nie kupuj tam
Przez cały dzisiejszy dzień nie mam dostępu do rynku Ares. Czekam na moje towary już ponad dwa tygodnie. Do tej pory żaden z dostawców, z którymi się kontaktowałem, nie odpowiedział.
D djb1 Don't buy from me New Member Joined Feb 1, 2024 Messages 6 Reaction score 2 Points 3 By djb1 04 Feb #3 czekam na moje zamówienie już 35 dni Sprzeciwiłem się 5 dni temu i nic do tej pory to nie są duże pieniądze po prostu nie kupuj tam
czekam na moje zamówienie już 35 dni Sprzeciwiłem się 5 dni temu i nic do tej pory to nie są duże pieniądze po prostu nie kupuj tam
eu.lab Don't buy from me Resident Joined Aug 25, 2023 Messages 29 Reaction score 13 Points 3 08 Feb #4 Trzymaj się od nich z daleka. Zaufaj mi.
moneysculptor Don't buy from me Member Joined Feb 17, 2024 Messages 4 Reaction score 4 Points 3 23 Feb #5 Tak, to oszuści.