Encyklopedia BB WIKI

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,769
Deals
666

43535

WIKI BB zaprasza do biblioteki wiedzy chemiczno-farmakologicznej. Dla Twojej wygody opracowaliśmy nowe, poręczne podejście do prezentacji danych, które różni się od forum. Nawigacja jest zorganizowana w taki sposób, aby można było intuicyjnie łatwo znaleźć niezbędne informacje na temat opisu leków, ich prekursorów, metod i technologii syntezy, analizy, oczyszczania, właściwości, efektów farmakologicznych i tak dalej. Cała zawartość WIKI BB jest pisana przez ekspertów o odpowiednich profilach. Sekcja jest stale uzupełniana i aktualizowana zgodnie z Twoimi sugestiami i życzeniami, które możesz zostawić w sekcji dyskusji. Cieszymy się, że jesteś wśród naszych użytkowników.

pseudorando

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Zauważyłem, że niektóre linki na wiki prowadzą do stron clear-net bbgate.
Nie zrozumcie mnie źle, o ile mi wiadomo, skonfigurowaliście wszystko poprawnie, tak że sesje logowania nie utrzymują się między adresami .onion a adresami clear-net (choć może to tylko moja przeglądarka mnie chroni).
Jednak z różnych, być może niejasnych powodów, jest to nadal uważane za ryzykowne.
Zastanawiam się, czy masz jakieś przemyślenia na temat wydania czegoś w rodzaju archiwum (kompletnej) wiki do pobrania?
Poza obawami o prywatność, myślę również w kategoriach ochrony; biorąc pod uwagę, że wielokrotnie widzieliśmy, jak te repozytoria zakazanej wiedzy powstawały tylko po to, by zostać zburzone.

Consider

Don't buy from me
Resident
Reaction score
7
Proszę, ekspercie, czy możesz podzielić dla mnie tę reakcję, jest to reakcja spaths i gridnard na syntezę efedryny, proszę, potrzebuję przewodnika, takiego jak objętości do reakcji, czas i inne warunki.

Attachments

• iIgwy3tnbO.jpg
    iIgwy3tnbO.jpg
    119 KB · Views: 98
Last edited: