Question Najlepszy wieczorny szum

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Zastanawiałem się nad tym przez chwilę, a potem zdałem sobie sprawę, że jest to prawdopodobnie idealne forum, aby o to zapytać.

Zastanawiam się, co powinienem wziąć, aby wieczorem poczuć przyjemny, łagodny szum? Nie lubię marihuany. Nigdy nie miałem z nią dobrych relacji, aż do czasów gimnazjum. Nie wiem, czy to możliwe, ale wydaje mi się, że mam alergię na trawkę.
Moim idealnym wieczornym pomocnikiem byłoby coś takiego:
  • Chcę go wziąć, gdy wrócę do domu, a efekty utrzymują się przez około 4 godziny
  • Ma przyjemne, lekkie lub średnie uczucie euforii
  • Ma lekki wpływ MDMA "kochaj wszystkich", ale nie w całości
  • Sprawia, że czuję się zrelaksowany i wolny od stresu, ale nie senny ani ospały.
  • Brak problemów z koordynacją lub mową. Chcę być w stanie spędzać czas i rozmawiać z ludźmi bez ich wiedzy, że jestem na czymś.
  • Nie powoduje problemów ze snem
  • Brak silnego kaca
Jestem dość dobrze zaznajomiony z używkami, ale z innymi rzeczami nie bardzo. Czy to maleństwo w ogóle istnieje?

Szukam czegoś, co pozwoli mi się odstresować po powrocie do domu. Dobrego bzyczenia, poczucia lekkiej euforii i przypomnienia mi, że wszystko będzie dobrze. 😏 W porządku, w porządku, w porządku...

Naprawdę nie mogę się doczekać, co ludzie zasugerują. Mam dreszcze na samą myśl o tym!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
70
Zależy do czego się odnosisz. Przepisywałem legalnie Gabapentynę i Lyricę, ale prawdopodobnie nie są to leki, o których mówisz.

Pamiętam, że Lyrica była w porządku, a Gabapentyna nigdy nic dla mnie nie zrobiła. Ale niedawno przeczytałem, że jeśli rozłożysz dawki, będzie to bardziej skuteczne. Zamiast przyjmować 1200 mg na raz, zalecono zjedzenie czegoś tłustego (np. bekonu), a następnie przyjęcie 600 mg. Odczekaj godzinę i weź 300 mg, odczekaj kolejną godzinę i weź ostatnią kapsułkę 300 mg.