Przejście od 0 do 0+1
Nie mam żadnego wykształcenia chemicznego. Po prostu pewnego dnia zirytowałem się, gdy zostałem poproszony o zakup Zyrtecu. Powodem jest oczywiście to, że ludzie używają efedryny do produkcji metamfetaminy.
(Nawiasem mówiąc, oto jak) Tego konkretnego dnia naprawdę mnie to wkurzyło. Dlaczego miałbym odczuwać niedogodności, ponieważ ktoś, kogo nawet nie znam, produkuje metę? To jakieś bzdury z raportu mniejszości, pieprzyć to, niewinny dopóki nie udowodni się winy skurwielowi. Jeśli się nad tym zastanowić, nie różni się to niczym od KYC, aby rząd mógł śledzić, jak wydajesz swoje BTC........... oh wait, o czym ja mówiłem?
W każdym razie, w drodze do domu pomyślałem: "Zrobię trochę mety". Nigdy wcześniej o tym nie myślałem, ale ten pomysł wpadł mi do głowy.
Od tego czasu stało się to dla mnie fajnym tajnym hobby (nie próbuję przekształcić się w biznes). Sprawdziłem wiele zasobów i informacje są dostępne, nauczyłem się, jak zrobić shake & bake (jeden garnek) w ciągu jednego dnia... bez wzniecania ognia! Jednak BBGate to jedyne miejsce, jakie znalazłem, które sprawia, że czuję się na tyle pewnie, by zejść z krawężnika. Na tym forum możesz iść tak płytko lub tak głęboko, jak chcesz, jeśli chodzi o wiedzę.
Wszystko czego potrzebujesz jest tutaj!
Publikują przepisy, sprzęt i potrzebne odczynniki. Następnie tworzą wideo, aby pokazać ci, jak krok po kroku. Jeśli masz pytania, ktoś odpowie i możesz zaufać odpowiedzi, ponieważ jest ona w dużej mierze zweryfikowana przez grupę ekspertów (chociaż często nie zgadzają się co do "właściwej" odpowiedzi).
Nie masz odczynników lub sprzętu? Pokażą ci, jak je zrobić lub kupić, jeśli wolisz.
Jedyną rzeczą, której BBGate nie zapewnia, jest inicjatywa i wytrwałość. Ale znajdziesz zachętę!
Zacznij od tych
prostych przepisów i pytaj o to, czego nie wiesz. Ale najpierw spróbuj przeszukać forum, ponieważ odkryłem, że jeśli mam pytanie, ktoś inny prawdopodobnie już je zadał.