- Reaction score
- 2
Cześć, jestem członkiem powiedzmy grupy ludzi, którzy lubią zarabiać pieniądze lub jeśli masz trochę ulicznego sprytu, to jestem ludźmi i jeśli masz czystą DEXTROMetamfetaminę, to masz to, czego chcę, a ja z kolei mam kilka rzeczy, których chcesz, a może nawet potrzebujesz z kolei przechadzałem się w ciemności od czasu jedwabnego szlaku i nigdy niczego nie kupiłem, rzadko miałem wystarczająco dużo wolnych pieniędzy osobistych, a gdybym to zrobił, nie chciałem ryzykować marnowania na nadzieje. szansy zmarnowania ich na nadzieje i marzenia, ale wszystko, czego potrzebuję, to ktoś, kto udowodni mi, że ma czystą metę i dobry jej zapas, abym mógł dać ci miasto pełne klientów, którzy nie mają pojęcia, czym jest ciemna sieć, jeśli mają, to nie wiedzą, jak z niej korzystać lub, co zrozumiałe, nie mają czasu ani pieniędzy, aby zainwestować w zastanawianie się, co jest czym jako członek grupy mogę ci w zasadzie dać grupę 9 osób, które zajmą się wszystkimi bzdurami na ziemi i nigdy nie będziesz przez to dotknięty ani nie będziesz musiał znać ich imienia, nawet będziesz miał do czynienia z jedną osobą, która może nie zawsze być tą samą osobą, gówno się dzieje, także nie twój problem BTW, ale ich cele i pomysły są zawsze takie same Potrzebuję tylko wystarczającej ilości gówna, które mam z ciemnej sieci, aby przedstawić im podobną propozycję i nigdy nie będziesz potrzebował innego klientowi nigdy nie zabraknie adresów nikt nieuczciwy nie będzie miał przed kim odpowiadać i nie będzie miał gdzie się ukryć, jeśli tak się stanie, nie jest to niespotykane, ale nigdy nie wpłynie to na ciebie każdy zainteresowany proszę o kontakt robiłem to pojedynczo, ale ludzie bzdurzyli i zajmowało to zbyt dużo czasu po prostu DM to bardzo bardzo mała inwestycja idk gram lub 2, jeśli zajdzie taka potrzeba, w coś, co może być twoim planem emerytalnym po prostu mówiąc