Czy 4MMC może zmienić kolor i stać się mokry pod wpływem ciepła?

tronlk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Witam,

Natknąłem się na coś, co jest reklamowane jako 4MMC. Kolor jest brązowy i jest mokry. W życiu czegoś takiego nie widziałem. Nie pachnie jak 4MMC ani inne MMC. Przetestowałem go odczynnikami i Ropadobe jest niebieski/fioletowy, co wyklucza MMC. Również Zimmerman jest niezwykle idealnie różowy. Załączę zdjęcia produktu i wyniki testów.

Jeśli ktoś może mi pomóc w wyjaśnieniu, co to jest, lub powiedzieć mi, jak go wyczyścić, jak go wysuszyć?

Dzięki!

Attachments

• 5ogxdC3UQY.jpg
    5ogxdC3UQY.jpg
    125.8 KB · Views: 353
  • W359sGTe7f.jpg
    W359sGTe7f.jpg
    244.6 KB · Views: 327

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Witam, myślę, że jest to mieszanka produktów i zdecydowanie zalecam pozbycie się tego. Jeśli chcesz, możesz przeczytać o domowej metodzie oczyszczania mefedronu. Weź pod uwagę, że możesz uzyskać silne efekty uboczne lub zatruć się tym materiałem.

tronlk

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dla celów edukacyjnych myślę, że mogę wypróbować metodę oczyszczania. Jeśli mi się nie uda, nie zmarnuję dobrego produktu.
Ciekawi mnie, jakie wyniki uzyskam w testach odczynników po pomyślnym oczyszczeniu, a także wysłaniu go do laboratorium w celu przeprowadzenia odpowiednich testów.

Dzięki!

hazel

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Aceton wykorzystuje tę samą puszkę, aby przyspieszyć mdma mda i więcej leków do mycia koloru

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
Możesz podzielić się z nami swoimi wynikami w celu przeprowadzenia dyskusji

G.Patton

Expert
Solutions