Looking for a vendor Dostawca UE dla azotanu rtęci (II) CAS 10045-94-0 do syntezy wolnej bazy amfetaminy

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Droga społeczności Breaking Bad,

Jestem Koko, jestem aktywny na DN od kilku tygodni.

Od 4-5 miesięcy jestem na misji zrozumienia syntezy amfetaminy Freebase.
Głównie szukam 2 metod syntezy:

1. Produkcja amfetaminy Freebase z P2NP i azotanu rtęci (II)
2. Produkcja wolnej bazy amfetaminy z APAAN

Chociaż nie mam problemów z dostarczeniem wszystkich prekursorów do drugiej metody syntezy, jestem również zainteresowany (do badań), aby przejść przez pierwszą metodę syntezy. Aby móc lepiej zrozumieć cały proces produkcji.

Po przeskanowaniu Dread i BB znalazłem kilku (potencjalnie) godnych zaufania dostawców P2NP, ale wciąż brakuje mi kogoś, kto może dostarczyć azotan rtęci (II) w Unii Europejskiej.

Mam dostawców w Chinach/Indiach, którzy mogą wysłać azotan rtęci (II) za 1,850 € / kg, w tym ekspresową wysyłkę i odprawę celną, ale nie czuję się zbyt komfortowo z wysyłaniem tak gorącego produktu przez wiele kontroli celnych, jest to po prostu zbyt ryzykowne.

Istnieje wiele europejskich firm, które sprzedają ten produkt, ale tylko zarejestrowanym firmom i pod wieloma ograniczeniami.

Byłbym szczęśliwy, gdyby znalazł się ktoś, kto mógłby mi pomóc i może połączyć mnie z godnym zaufania sprzedawcą DN lub innym sposobem zamówienia (np. Nitrochemis dla P2NP).

Dokładny produkt, którego szukam to:

Azotan rtęci (II) CAS: 10045-94-0

NIE szukam monohydratu, wariantów azotanu (I) ani zwykłej rtęci.

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.

Z poważaniem,

Koko

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
Witaj, Czy próbowałeś zapytać dostawców z sekcji Listing?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Cześć,

Skontaktowałem się z jednym z nich, który miał największą różnorodność produktów (Constantylious).

W tej chwili czekam na odpowiedź.

Jeśli nie będę w stanie znaleźć wiarygodnego dostawcy, czy zalecasz samodzielną syntezę?
Jeśli tak, czy mógłbyś podać mi link do przewodnika tutaj na forum? Heisenberg powiedział mi, że taki istnieje, ale niestety nie mogłem go znaleźć.

Z poważaniem,

Koko

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Znalazłem to w jednym z twoich poprzednich postów:

Teraz przygotowujemy sól rtęci. Bierzemy termometr rtęciowy z apteki, zawijamy go w papier, łamiemy na dolnej końcówce. Całą rtęć wlewamy do szklanki, gdzie następnie dodajemy 4 ml kwasu azotowego (70%). Nie zapominaj, że opary rtęci są niebezpieczne dla zdrowia! Aby zainicjować reakcję, szklankę należy podgrzać do około 50 stopni, od czasu do czasu mieszając. Cała rtęć rozpuściła się po około 30 minutach, a ze szklanki uwolnił się pomarańczowy gaz, tlenek azotu (IV). Równanie reakcji jest następujące: Hg + 4HNO3 ----> Hg(NO3)2 + 2NO2 + 2H2O

Kiedy prosiłem o przewodnik, odnosiłem się do przewodnika wideo, o którym powiedział mi Heisenberg, którego nie mogłem znaleźć.

Dokładnie,

Koko

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,857
Deals
1
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/preparation-of-mercury-nitrate-with-subsequent-use-in-al-hg-video.222/

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599

Wielkie dzięki! To była świetna pomoc! Uwzględnię to w moim tekście!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Może tutaj:

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134
Dostarczyli zakazane przedmioty i akceptują tylko płatności rejestrowe ?

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
N2O3 jest dobrym źródłem produktów, ale w przypadku niektórych produktów wymagają "Oświadczenia użytkownika końcowego" i numeru VAT.

Wydaje mi się, że są nieco bardziej elastyczni, jeśli chodzi o przepisy, ale należy o tym pamiętać przy składaniu zamówienia, pojawi się to w formule zamówienia na stronie internetowej.

Saul

Don't buy from me
Resident
Reaction score
134

Należy pamiętać, że jeśli proszą o vat NR, mogą wysyłać tylko do kadr z vat NR.
a niektóre firmy idą nawet dalej, że konto bankowe również musi być połączone z vat lub właścicielem

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Tak, to ma sporo sensu. Ciekawie byłoby spróbować oszukać ten system za pomocą systemu fałszywych dowodów osobistych i firm fasadowych lub fałszywych firm.

Niemniej jednak znalazłem już rozwiązanie wyżej opisanego problemu :) To był stary post z zeszłego miesiąca!

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Miałem ten problem z tym oświadczeniem użytkownika końcowego itp. i znalazłem sprytne rozwiązanie...
Dla chemikaliów, które są sprzedawane tylko firmom:

Krok 1:
Wyszukaj w Internecie firmę, która brzmi, jakby mogła mieć potrzebę używania chemikaliów do jakiegokolwiek rodzaju produkcji.

Krok 2:
Wyszukaj Impressum i nazwisko właściciela firmy

Krok 3:
Wyszukaj na Pinterest szablony dowodów osobistych i paszportów, jeśli masz szczęście, znajdziesz podobną nazwę, a następnie użyj aplikacji lub programu komputerowego, aby edytować nazwę na szablonie, aby wyglądała na identyfikator właściciela firmy.

Najczęściej VAT lub w Niemczech UST-ID można również znaleźć w Impressum.

Następnie utwórz adres e-mail, który jest podobny do firmy.

Następnie należy utworzyć konto w sklepie dostawcy i zamówić żądane produkty. Dostawa na adres, do którego masz dostęp. Kiedy jesteś na wyciągu użytkownika końcowego, wypełniasz dane ze swojego szablonu adresem, którego używasz do odbioru.
Zmień nazwę na dzwonku przy drzwiach wejściowych i skrzynce pocztowej.
Jest to trochę pracochłonne, ale dla mnie zadziałało bardzo dobrze.
Powinieneś używać dodatkowego telefonu tylko do tego rodzaju "pracy".
Mam nadzieję, że mogłem ci pomóc

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
599
Dobry przewodnik! Dzięki za wkład

Najlepiej byłoby uzyskać cyfrowy identyfikator, który w 100% odzwierciedla nazwę