- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
Droga społeczności Breaking Bad,
Jestem Koko, jestem aktywny na DN od kilku tygodni.
Od 4-5 miesięcy jestem na misji zrozumienia syntezy amfetaminy Freebase.
Głównie szukam 2 metod syntezy:
1. Produkcja amfetaminy Freebase z P2NP i azotanu rtęci (II)
2. Produkcja wolnej bazy amfetaminy z APAAN
Chociaż nie mam problemów z dostarczeniem wszystkich prekursorów do drugiej metody syntezy, jestem również zainteresowany (do badań), aby przejść przez pierwszą metodę syntezy. Aby móc lepiej zrozumieć cały proces produkcji.
Po przeskanowaniu Dread i BB znalazłem kilku (potencjalnie) godnych zaufania dostawców P2NP, ale wciąż brakuje mi kogoś, kto może dostarczyć azotan rtęci (II) w Unii Europejskiej.
Mam dostawców w Chinach/Indiach, którzy mogą wysłać azotan rtęci (II) za 1,850 € / kg, w tym ekspresową wysyłkę i odprawę celną, ale nie czuję się zbyt komfortowo z wysyłaniem tak gorącego produktu przez wiele kontroli celnych, jest to po prostu zbyt ryzykowne.
Istnieje wiele europejskich firm, które sprzedają ten produkt, ale tylko zarejestrowanym firmom i pod wieloma ograniczeniami.
Byłbym szczęśliwy, gdyby znalazł się ktoś, kto mógłby mi pomóc i może połączyć mnie z godnym zaufania sprzedawcą DN lub innym sposobem zamówienia (np. Nitrochemis dla P2NP).
Dokładny produkt, którego szukam to:
Azotan rtęci (II) CAS: 10045-94-0
NIE szukam monohydratu, wariantów azotanu (I) ani zwykłej rtęci.
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Z poważaniem,
Koko
Jestem Koko, jestem aktywny na DN od kilku tygodni.
Od 4-5 miesięcy jestem na misji zrozumienia syntezy amfetaminy Freebase.
Głównie szukam 2 metod syntezy:
1. Produkcja amfetaminy Freebase z P2NP i azotanu rtęci (II)
2. Produkcja wolnej bazy amfetaminy z APAAN
Chociaż nie mam problemów z dostarczeniem wszystkich prekursorów do drugiej metody syntezy, jestem również zainteresowany (do badań), aby przejść przez pierwszą metodę syntezy. Aby móc lepiej zrozumieć cały proces produkcji.
Po przeskanowaniu Dread i BB znalazłem kilku (potencjalnie) godnych zaufania dostawców P2NP, ale wciąż brakuje mi kogoś, kto może dostarczyć azotan rtęci (II) w Unii Europejskiej.
Mam dostawców w Chinach/Indiach, którzy mogą wysłać azotan rtęci (II) za 1,850 € / kg, w tym ekspresową wysyłkę i odprawę celną, ale nie czuję się zbyt komfortowo z wysyłaniem tak gorącego produktu przez wiele kontroli celnych, jest to po prostu zbyt ryzykowne.
Istnieje wiele europejskich firm, które sprzedają ten produkt, ale tylko zarejestrowanym firmom i pod wieloma ograniczeniami.
Byłbym szczęśliwy, gdyby znalazł się ktoś, kto mógłby mi pomóc i może połączyć mnie z godnym zaufania sprzedawcą DN lub innym sposobem zamówienia (np. Nitrochemis dla P2NP).
Dokładny produkt, którego szukam to:
Azotan rtęci (II) CAS: 10045-94-0
NIE szukam monohydratu, wariantów azotanu (I) ani zwykłej rtęci.
Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Z poważaniem,
Koko