Eutylone

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Chciałbym zapytać, czy wielki chemik tutaj może mi powiedzieć, z jakiej chemii powstaje Eutylon i jakie są konkretne etapy syntezy, ponieważ chcę się dowiedzieć Xi

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
3,4-metylenodioksybutyrofenon rozpuszczony w dichlorometanie z bromem daje 3′,4′-metylenodioksy-2-bromobutyrofenon. Produkt ten rozpuszczono następnie w dichlorometanie i dodano do wodnego roztworu etyloaminy. Następnie dodano HCl. Warstwę wodną usunięto i alkalizowano za pomocą wodorowęglanu sodu. Do ekstrakcji aminy użyto eteru. Aby otrzymać eutylon dodano kroplę eteru i roztworu HCl.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Witaj najbardziej szanowany chemiku, zgodnie z twoim protokołem 3′,4′-metylenodioksy-2-bromobutyrofenon Nie mogłem go znaleźć dokładnie CAS Czy możesz mi powiedzieć i powiedzieć mi szczegółowe etapy syntezy Wykorzystanie surowca Zawartość wodnego roztworu etyloaminy Kontrola temperatury syntezy Kontrola czasu Będę postępować zgodnie z twoim protokołem syntezy i opublikować tutaj Dziękuję bardzo Jesteś bardzo szanowaną osobą

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
716
Dlaczego wybrałeś tę substancję do syntezy? Właściwości psychoaktywne są znacznie gorsze niż metylonu, a główny prekursor kosztuje znacznie więcej.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Drogi chemiku, jestem zaszczycony, że możesz mi odpowiedzieć, chcę nauczyć się Xi Eutylone, ponieważ ta substancja może tymczasowo uniknąć ryzyka prawnego w mojej okolicy i jest bardziej popularna, więc proszę powiedz mi szczegółowe etapy syntezy i CAS prekursora, będę czekać na twoją odpowiedź, a twoja szczegółowa odpowiedź będzie dla mnie bardzo pomocna

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Drogi chemiku, jestem zaszczycony, że możesz mi odpowiedzieć, chcę nauczyć się Xi Eutylone, ponieważ ta substancja może tymczasowo uniknąć ryzyka prawnego w mojej okolicy i jest bardziej popularna, więc proszę powiedz mi szczegółowe etapy syntezy i CAS prekursora, będę czekać na twoją odpowiedź, a twoja szczegółowa odpowiedź będzie dla mnie bardzo pomocna

gtm17

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Potrzebuję legalnego dostawcy eutylonu, czy ktoś może wskazać mi właściwy kierunek?

newlab

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Witaj, czy nadal szukasz dostawcy Eutylone?