- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 17
5 lat temu zwykłem wstrząsać i piec w butelkach Gatorade. Użyłem 24-godzinnego obliczenia 2,4 g pseudo z 3,7 g całkowitej masy pigułki, że był to najlepszy sposób. Nie robiłem wcześniej ekstrakcji, ale po prostu zmieliłem go w blenderze, a także Gatorade, butelkę sportową z małą zakrętką do odpowietrzania, naptha vm&p i około szklanki pełnej NaOH i NH4NO3. I 2 baterie.
działało jak urok. Teraz w ogóle nie działa. Od tego czasu próbowałem 10 razy, ani jednego udanego uruchomienia. Nie wydaje mi się, żeby cokolwiek zmienili... Kiedyś używałem tabletek Sudafed 24 hr... ale zastanawiam się, jakie są najlepsze tabletki w kontynentalnych Stanach Zjednoczonych do ekstrakcji. Niektóre mają siarczan pse, a inne Hcl. Czy siarczan to to samo, co pse freebase? Jaka jest różnica między siarczanem a Hcl?
Przepraszam za tak wiele pytań w jednym poście
działało jak urok. Teraz w ogóle nie działa. Od tego czasu próbowałem 10 razy, ani jednego udanego uruchomienia. Nie wydaje mi się, żeby cokolwiek zmienili... Kiedyś używałem tabletek Sudafed 24 hr... ale zastanawiam się, jakie są najlepsze tabletki w kontynentalnych Stanach Zjednoczonych do ekstrakcji. Niektóre mają siarczan pse, a inne Hcl. Czy siarczan to to samo, co pse freebase? Jaka jest różnica między siarczanem a Hcl?
Przepraszam za tak wiele pytań w jednym poście