- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22
Ta sekcja forum jest zajebista!
W Kalifornii, jeśli zostaniesz złapany z fajką, która zawiera "pozostałości" metamfetaminy, zostaniesz oskarżony o posiadanie akcesoriów.
Jeśli masz errr-errr gdziekolwiek poza bańką, jest to posiadanie.
Historia:
Cóż, mój ziomek opuścił spot i nie chciał nosić torby z jakiegokolwiek powodu w kieszeni.
Więc wrzucił całą ósemkę do bańki, zanim zaczął jechać.
Nie pamiętam szczegółów, które doprowadziły do tego, że został wyrzucony.
Uniknął dodatkowego czasu i dodatkowej opłaty za posiadanie, ponieważ stopił ją w swojej fajce.
Był moim pierwszym dilerem, więc kiedy został zatrzymany, LOL, zauważyłem!
Facet był moim przyjacielem - tak samo jak Cartman w South Park był gównianym dupkiem, ale... był przyjacielem... miałem to gówno i byłem gotów znosić jego niewyparzoną gębę. Ujmę to w ten sposób. LOL.
W Kalifornii, jeśli zostaniesz złapany z fajką, która zawiera "pozostałości" metamfetaminy, zostaniesz oskarżony o posiadanie akcesoriów.
Jeśli masz errr-errr gdziekolwiek poza bańką, jest to posiadanie.
Historia:
Cóż, mój ziomek opuścił spot i nie chciał nosić torby z jakiegokolwiek powodu w kieszeni.
Więc wrzucił całą ósemkę do bańki, zanim zaczął jechać.
Nie pamiętam szczegółów, które doprowadziły do tego, że został wyrzucony.
Uniknął dodatkowego czasu i dodatkowej opłaty za posiadanie, ponieważ stopił ją w swojej fajce.
Był moim pierwszym dilerem, więc kiedy został zatrzymany, LOL, zauważyłem!
Facet był moim przyjacielem - tak samo jak Cartman w South Park był gównianym dupkiem, ale... był przyjacielem... miałem to gówno i byłem gotów znosić jego niewyparzoną gębę. Ujmę to w ten sposób. LOL.