Heisenberg, co to za obłędne bity z filmików na forum BB?

Never to sleep

Don't buy from me
Resident
Reaction score
160
Za każdym razem, gdy administratorzy forum BB wrzucają nowy filmik, nie chodzi mi o samą syntezę, ale o podkład muzyczny. Uwielbiam te bity, każdy z osobna. Odtwarzam je, gdy gotuję kryształy, zwłaszcza te z najnowszej D-metamfetaminy przez kwas L-winowy. Usługi wykrywania muzyki są do bani jak zawsze i nie wykrywają żadnego z nich. Sam komponujesz muzykę? To byłoby szaleństwo!

@HEISENBERG, czy mógłbyś podzielić się utworami z członkami? Mam na myśli to, że można użyć FFmpeg do wyodrębnienia całej ścieżki audio z wideo, cięcia i renderowania osobno, ale daje to tylko skompresowany dźwięk i dźwięki (takie jak nalewanie) oczywiście nakładają się na muzykę. Chcę je uzyskać w jakości FLAC. Jeśli zlecasz utwory na zewnątrz, mogę prawdopodobnie pobrać pliki samodzielnie, pod warunkiem, że udostępnisz nazwy, w przeciwnym razie, jeśli administratorzy BB są kompozytorami, będziemy wdzięczni za udostępnienie plików FLAC.

W przyszłości sugerowałbym utworzenie sekcji na forum dla muzyki z filmów z forum BB. Mają one ten szalony klimat Breaking Bad. :cool:(y)