Myślę, że alkohol pociągnie triprolidynę razem z pseudo. Ponadto, jeśli go podstawisz, triprolidyna przekształci się w olej wraz z pseudo i oczywiście wytrąci się wraz z pseudo po gazowaniu.
Sam tego nie robiłem, ponieważ zawsze upewniam się, że kupuję tabletki z pseudo jako jedynym składnikiem aktywnym, ale myślę, że jeśli zrobisz jedno lub drugie, możesz uzyskać te dwie aminy samodzielnie, a następnie wymyślić, jak je oddzielić. Ktoś wspomniał w innym poście o tym, że "smurf dope" miał inny kolor, ponieważ zawierał leki przeciwhistaminowe. Zasugerowano, że może zadziałać chlorowany środek czyszczący, czyli trichloroetylen? To rozpuści jedno lub drugie i można odfiltrować ciało stałe.
Spędziłem sporo czasu szukając różnych właściwości rozpuszczalności dla różnych składników pigułek, zarówno aktywnych, jak i nieaktywnych. Te dwa są szczególnie trudne do oddzielenia od siebie, nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji. Jeśli nie jesteś w stanie znaleźć odpowiednich rozpuszczalników do ich wyizolowania, myślę, że gdybyś przekształcił je w olej bazowy, a następnie przeprowadził destylację frakcyjną, byłby to prawdopodobnie najlepszy i najprostszy sposób...
2,5 mg jest dość nieistotne, jeśli chodzi o zanieczyszczenie lub zanieczyszczenie w każdym przypadku. 40 tabletek = 2,4 g PSE i ~100 mg triprolidyny, więc jeśli pozostanie w produkcie, może być zauważalne, ale wątpię, czy będzie to przełom...
Mam nadzieję, że któryś z ekspertów może dorzucić swoje dwa grosze.... Bardzo chciałbym poznać rozwiązanie tego dylematu lub jakiekolwiek sugestie... aby móc stawić czoła podobnym problemom.
Powodzenia,
o7