Jak wysyłać marihuanę, nie dając się złapać

ecoito

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Witam wszystkich, mam pytanie, mieszkam w Brazylii, mam plantację marihuany i muszę wysłać 500g do stanu w Brazylii. Jak to wysłać, żeby nie zostać złapanym? Stan, do którego zamierzam wysłać, przechodzi przez inny stan, w którym znajduje się urząd celny i są prześwietlenia, psy tropiące itp. Jak wysłać przesyłkę bez ryzyka, że towar zostanie przechwycony? Czy możesz dać mi jakieś wskazówki, byłbym wdzięczny Witam wszystkich, mam pytanie, mieszkam w Brazylii, mam plantację marihuany i muszę wysłać 500g do stanu w Brazylii. Jak wysłać to bez złapania? Stan, do którego zamierzam wysłać, przechodzi przez inny stan, w którym znajduje się urząd celny i są prześwietlenia, psy tropiące itp. Jak wysłać przesyłkę bez ryzyka, że towar zostanie przechwycony? Czy możesz dać mi jakieś wskazówki, byłbym wdzięczny

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Przydałaby się zgrzewarka próżniowa. Nie mieszkam w twoim kraju, ale to, co bym zrobił, to zapieczętowanie chwastów w jednym opakowaniu, a następnie próżniowe zapakowanie 3 opakowań kawy. Myślę, że niewielka ilość kawy może przejąć zapach chwastów

hermano

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
50
W moim kraju każdy sklep ma swoją własną metodę, nawet mój.
Nikt nie powie ci metody pracy za darmo.
Czasami podkupuje się pracowników, czasami jest to po prostu kreatywność sprzedawcy.

hermano

Don't buy from me
Resident
Language
🇷🇺
Reaction score
50
Należy również pomyśleć o tym, jak dokładnie będzie to wyglądać w punkcie pocztowym.
Cctv itp.
A nawet jeśli paczka zostanie wystrzelona, musisz zapewnić sobie bezpieczeństwo w tym scenariuszu.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
40
Na tym forum znajduje się wątek
Jak "bezpiecznie" wysłać paczkę?

CountTrapula

Don't buy from me
Member
Reaction score
7
Wysyłałem chwasty za granicę, po prostu uszczelniając je próżniowo, przecierając alkoholem i umieszczając w kraftowym opakowaniu bąbelkowym.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Uszczelnienie próżniowe i ukrycie zapachu.