Question Jak rozpocząć sprzedaż leków?

Wendy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Miałem jednego faceta, którego znałem całe życie, który prowadził dla mnie sprawy i dawałem mu DOBRE pieniądze ze sprzedaży. System działał bardzo dobrze, zostawiałem produkt na kilka dni, a on go odbierał, sprzedawał i dawał mi pieniądze. Nikt nie wiedział, że sprzedaję narkotyki.

Stałem się leniwy z przygotowaniem D.D. i postanowiłem zasadzić więcej produktu na raz. Co zrobił? Wziął narkotyki i oczywiście opuścił miasto. Z mojego punktu widzenia pieniądze nie stanowią problemu i zasługuję na karę za moje lenistwo.

Prawdziwym problemem jest to, że nie jestem towarzyski i nie spędzam czasu z ludźmi. Nie mam żadnej dystrybucji. Dosłownie zero. Podczas gdy siedzę na kopalni złota wysokiej jakości narkotyków.

To żenujące pytanie, ale tak właśnie wygląda moja sytuacja.

Doszedłem do wniosku, że muszę się tam pokazać i zrobić kilka sprzedaży, dopóki nie znajdę dobrego pracownika. Czy kluby nocne są zbyt ryzykowne? Jak zacząć od zera?

Last edited:

HEISENBERG

Administrator
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,809
Deals
666
Rozwijaj sprzedaż lokalną. Zaoferuj klientom usługę Dead Drops. Powinno to być bardziej opłacalne niż praca z przesyłkami pocztowymi.
Wydrukuj naklejki promocyjne i umieść je w toaletach klubów nocnych i barów, miejscach, w których gromadzą się młodzi ludzie.
Przygotuj małe paczki DD do sprzedaży detalicznej w dogodnych lokalizacjach

Przykład naklejki promocyjnej:

BFuUWSx5Zi

Utwórz grupę. Twoi klienci muszą się z Tobą komunikować. Musisz mieć własną przestrzeń, aby zatrzymać odbiorców i przyciągnąć nowych klientów. Wymyślaj konkursy i losuj nagrody. Pozyskaj nowych członków do swojego zespołu, aby zwiększyć liczbę DD i rozszerzyć geografię dystrybucji.

Last edited: