naprawdę potrzebuję pomocy z wysłaniem

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
chcę wysłać paczkę z ue do australii. wiem, że wiele syntetycznych leków jest organicznych. czy możesz mi powiedzieć, czy syntetyczne noidy są organiczne, czy nie, i jak powinienem zrobić, aby przejść rentgen (niestandardowa czystość). Z góry bardzo dziękuję.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Wszystkie kannabinoidy naturalne lub syntetyczne są organiczne! Jedyne psychoaktywne substancje nieorganiczne, o których kiedykolwiek słyszałem, to N2O i ksenon

beherit

Don't buy from me
New Member
Reaction score
9
Wyślij go wewnątrz czegoś ceramicznego, z folią aluminiową (potrzebowałbyś jej dużo, ponieważ współczesne promienie rentgenowskie w urzędzie celnym są piekielnie silne), pokrytego wieloma innymi przedmiotami, które mają tendencję do odbijania / pochłaniania promieni rentgenowskich.

Podsumowując. Jeśli wygląda jak narkotyki, zostanie poddany kontroli lub zostaniesz oznaczony miłosnym listem, każde z nich doprowadzi do tego, że zostaniesz udupiony.

Zastrzegam również, że nie jestem międzynarodowym nadawcą. Jestem zwykłym krajowym sprzedawcą towarów. Więc, jeśli cokolwiek, zrób swoje badania.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
Odkryłem, że syntetyczne kannabinoidy są organiczne i nieorganiczne jak szampon

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
303
Różnica między chemią organiczną i nieorganiczną nie ma związku z etykietą szamponu... Widziałem "organiczną sól kuchenną", która jest najwyższym kłamstwem w swoim własnym znaczeniu.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
mój błąd :)

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
96
Deals
20
Widziałem, że promienie rentgenowskie widzą tylko gęstości oraz materiały organiczne i nieorganiczne, nie mogą wiedzieć, co masz w opakowaniu, chyba że jest ukryte w miejscu, do którego nie należy