- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 4
Ok, minęło trochę czasu, odkąd przejrzałem całą tę wiedzę, ale jestem tutaj i upewniam się, że mam szczegółowy raport z czasów, kiedy zajmowałem się produkcją niektórych rzeczy, a tym, którego nauczyłem się dobrze, była meta, nauczyłem się anhidris amoniaku dope red ad black i innych cold cook, które zamierzałem po prostu wypróbować dla prostej twarzy pewności, że nie muszę iść do dealera i niczego kupować, po prostu dbać o moje nawyki i to wszystko, ale utknąłem w szczegółach.
1 uncja NitroMethane GaI
2 Chmiel numer 9 do niebieskiego pistoletu 7 uncji
3 Pręty spawalnicze pomarańczowe końcówki dla nichole
4? Wierzę, że jest tam aktywowany charchol, ale nie jestem pewien.
5 Taśma pokrywka w dół szczelnie gotować na wysokim przez 12 godzin, a następnie pozostawić do ostygnięcia przez 12 godzin.
Po zakończeniu są dwie warstwy, jedna górna warstwa, która jest całą metą, którą należy odciąć od dołu, wyrzucić dolną warstwę i upewnić się, że nie dostanie się do kryształu, ayer może być trujący.
1 uncja NitroMethane GaI
2 Chmiel numer 9 do niebieskiego pistoletu 7 uncji
3 Pręty spawalnicze pomarańczowe końcówki dla nichole
4? Wierzę, że jest tam aktywowany charchol, ale nie jestem pewien.
5 Taśma pokrywka w dół szczelnie gotować na wysokim przez 12 godzin, a następnie pozostawić do ostygnięcia przez 12 godzin.
Po zakończeniu są dwie warstwy, jedna górna warstwa, która jest całą metą, którą należy odciąć od dołu, wyrzucić dolną warstwę i upewnić się, że nie dostanie się do kryształu, ayer może być trujący.