Mój drogi przyjacielu, całkowicie rozumiem twój sposób myślenia, ale jeśli mogę, sugeruję z całego serca, abyś spróbował zrozumieć również podstawy, a następnie dla każdej dokumentacji związanej z lekiem, proszę, poinformuj się o zjawiskach związanych z procesem przygotowawczym. Youtube to dobry początek, ustawił mnie również na właściwej ścieżce obok praktycznej chemii organicznej Vogela (to duży .pdf, nie bój się, wiele cię nauczy) zacznij od zrozumienia ogólnych / nieorganicznych podstawowych pojęć, a następnie przejdź do podstawowych technik laboratoryjnych (rekrystalizacja, destylacja, ekstrakcja kwasowo-zasadowa i oczywiście sama synteza i inne metody oczyszczania filtracja próżniowa, solenie, rozpuszczalniki, odczynniki itp...) następnie musisz poradzić sobie z pisaniem struktur molekularnych i nomenklaturą (ich nazywaniem). Alprazolam jest silny i nawet jeśli istnieje dość nowa, gorąca metoda jego prostej syntezy z możliwych do uzyskania prekursorów (2-amino-5-chloro-benzofenon + chlorek 2-bromo-propionylo-chlorek + hydrazyna + rozpuszczalniki i sprzęt) uprzejmie zalecam rozpoczęcie od kilku eksperymentów praktycznych przed manipulowaniem niebezpiecznymi chemikaliami, a także najpierw zrobić diazepam (ponieważ jest mniej silny i jesteś około dziesięciokrotnie mniej narażony na przypadkowe przedawkowanie), nie musisz też używać hydrazyny, która jest dość wybuchowa. Zacznij od prostych rzeczy, takich jak fluoresceina i pracuj nad amfetaminą, syntetyzując własny 2-fenylo-nitropropen i dlaczego nie nitroetan (może to być demotywująco frustrujące, ale jest to coś, z czym wszyscy się zgadzamy), w każdym razie na bitchute.com jest użytkownik o nazwie ChemPlayer... oglądaj jego filmy i ucz się od niego praktyki i używaj Vogel's jako słownika dla Pihkal, który powinien być twoją biblią do studiowania przynajmniej do czasu, aż zaczniesz widzieć i rozumieć wzorce i co oznacza każdy krok (Sasha wykonał świetną robotę, wyjaśniając każdy powód wykonywanych kroków). Powodzenia i powodzenia!
P.S. Zdaję sobie sprawę, że twoim celem są środki uspokajające i mam szczerą nadzieję, że wzbogacenie się nie jest twoim planem, ale zwiększenie twojej wartości jako osoby, aby być godnym potomkiem Prometeusza, GHB jest znacznie łatwiejszym do wykonania środkiem uspokajającym, ale ma swoje niebezpieczeństwa w użyciu.