Question W jakich przypadkach stosowany jest każdy z syntetycznych kannabinoidów?

sami7264

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
W jaki sposób każdy z poniższych kannabinoidów różni się od siebie, gdy jest wdychany przez klienta? Czy istnieje różnica w czasie używania substancji i efektach?

JWH-018

JWH-250

JWH-122

- JWH-203

- AKB-48

- UR-144

- AB-Pinaca

- AB-Chiminaca

- AM-2201

- MAM-2201

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
383
Zapytałem chatgpt, więc oto jego odpowiedź (jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, sprawdź psychonautwiki dla każdego kannabinoidu)

1. JWH-018:
Był to jeden z najwcześniejszych syntetycznych kannabinoidów, który zyskał popularność jako narkotyk rekreacyjny. Znany jest z silnych efektów psychoaktywnych, w tym euforii, relaksu, zmienionej percepcji, a czasem paranoi. Czas trwania efektów może się różnić, ale zazwyczaj utrzymuje się przez kilka godzin.

2. JWH-250:
Ten syntetyczny kannabinoid znany jest z silnego powinowactwa do receptorów kannabinoidowych w mózgu, co prowadzi do silnych efektów psychoaktywnych podobnych do JWH-018. Może mieć podobny czas działania i efekty.

3. JWH-122:
Ten syntetyczny kannabinoid ma działanie podobne do JWH-018, ale może być mniej silny. Czas trwania efektów może być również podobny, utrzymując się przez kilka godzin.

4. JWH-203: Mniej wiadomo o tym syntetycznym kannabinoidzie w porównaniu z innymi na liście, ale uważa się, że ma podobne działanie psychoaktywne i czas działania jak inne związki JWH.

5. AKB-48: Ten syntetyczny kannabinoid znany jest z wysokiej siły działania i wiąże się z doniesieniami o działaniach niepożądanych, w tym niepokoju, pobudzeniu i halucynacjach. Czas trwania efektów może być podobny do innych silnych syntetycznych kannabinoidów.

6. UR-144: Podobnie jak inne syntetyczne kannabinoidy, UR-144 wywołuje efekty psychoaktywne podobne do konopi indyjskich, w tym euforię, relaksację i zmienioną percepcję. Czas trwania efektów może być podobny do związków JWH.

7. AB-Pinaca: Ten syntetyczny kannabinoid znany jest z wysokiej siły działania i może wywoływać intensywne efekty psychoaktywne przy stosunkowo małych dawkach. Czas trwania efektów może być dłuższy w porównaniu do mniej silnych kannabinoidów.

8. AB-Chiminaca: Podobnie jak inne syntetyczne kannabinoidy, AB-Chiminaca wiąże się z silnymi efektami psychoaktywnymi i może mieć stosunkowo długi czas działania.

9. AM-2201: Ten syntetyczny kannabinoid znany jest z wysokiej mocy i może wywoływać intensywne efekty psychoaktywne przy małych dawkach. Czas trwania efektów może być podobny do innych silnych kannabinoidów.

10. MAM-2201: Podobnie jak AM-2201, MAM-2201 jest znany z wysokiej mocy i może wywoływać silne efekty psychoaktywne. Czas trwania efektów może być podobny do innych silnych kannabinoidów.

sami7264

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Dziękuję bardzo. Czy masz jakieś inne strony związane z informacjami o lekach i ich produkcji?

vis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
102
Smak, fizyczne atrybuty noidów, tak naprawdę nie wiem i nie mogę powiedzieć, że mam ulubione.

Wybierz najsilniejszą, najmniejszą dawkę, OD noid. Jeśli chcesz rozcieńczyć noid, liczy się tylko siła ukamienowania i schodzisz z drogi (trudno OD).

Zrobiłem JWH-210, bardzo popularny noid w miejscach i 5CL. Pierwszy jest starym słabym nudnym zamiennikiem JWH-018 z szybko słabnącym efektem.

5CL próbowałem tutaj. Jest bardzo mocny, z moim pełnym szacunkiem. 5CL jest najbardziej znanym z nowoczesnych noidów zabijających indazole. Szkodzi ci tylko wtedy, gdy przedawkujesz, co jest głupotą, ponieważ jest tak silny w mikrodawkach, więc wszyscy muszą zawsze ostrożnie dawkować. JWH-210 to ciężka praca do przedawkowania.

Zdobądź najsilniejszą (ostateczną?) MDMB-CHMINACA, gdzie mniej znaczy więcej. Naprawdę chcę, aby MDMB zderzył się ze starym królem HU-210, który jest 100-800 razy silniejszy niż naturalny THC-9 z konopi i działa dłużej o_O:eek:

Dlaczego wymieniasz te stare / nowe noidy?

Last edited: