Question Informacje o dostawcach clearnet dla Research Chemicals i chemikaliów

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Witam,

tak jak w tytule, mam doświadczenie z niektórymi sprzedawcami i chemikaliami badawczymi (które zawsze są/były legalne w kraju sprzedawcy w momencie zakupu) i chciałbym się nimi podzielić.
Moje pytania są następujące:

Czy dyskusja o jawnych sprzedawcach jest dozwolona? Gdzie umieścić te informacje. Byłoby miło, gdyby istniała własna sekcja dla clearnet research chemicals i sprzedawców. Czy można ją utworzyć?
Jeśli nie, to która sekcja byłaby odpowiednia?

Dziękuję :)

Cranston

Don't buy from me
Resident
Reaction score
46
Dziękuję za link.
Dla wyjaśnienia: nie reprezentuję żadnego sprzedawcy, ani nie chcę go reklamować.
Wolałbym raczej pomyśleć o jednym wątku, w którym kupujący mogliby dyskutować o wielu dostawcach RC i doświadczeniach z nimi.
Gdzie taki wątek powinien powstać?

Kolejne pytanie:
Gdzie najlepiej zamieścić ogłoszenie o poszukiwaniu sprzedawcy konkretnych chemikaliów badawczych. Np. alfa-pirydyny (alfa-pvp, alfa-php) lub 5-mapb.

menpl

Don't buy from me
Member
Language
🇵🇱
Reaction score
3
Dostałem próbkę 2 g mefedronu z mojego kraju. 5/5 opakowanie :) działanie 4/5 Ogólnie produkt był dobry, więcej było w nim serotoniny niż dopaminy. Jestem osobą, która rzadko coś bierze, więc moje neuroprzekaźniki są w normie. Po dłuższym stosowaniu ten mefedron zatykał nos, co jest raczej typowe dla 3cmc, 4cmc. Pojawił się też gorzki nalot. Działanie przyjemne, nienachalne. Zejście nie było trudne.Świetna opcja na wyjście do klubu lub spędzenie czasu w samotności. Wielkie dzięki dla sprzedawcy i @Glitchy. Jesteście niesamowici 🫶

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
To była naprawdę dobra recenzja

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myślę, że mamy sekcję RC

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,279
Deals
1
Sekcja RC dotyczy syntezy najnowszych odczynników chemicznych. Przejrzenie go kosztuje 1000 dolarów (są inne sposoby, ale to jest podstawowy sposób). Niektórzy pracownicy mają darmowy dostęp, ale jeśli chodzi o mnie (i nie mówię, że tak jest), to ci pracownicy musieliby być dość wykwalifikowani, aby robić rzeczy, których tam nie widziałem. Na tym forum nie ma inhalatorów do nosa do L-meth, to poważna chemia (słyszałem)