Question wewnątrz narkotykowego ringu?

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Witam, zastanawiałem się, czy lepiej jest być osobiście zaangażowanym w lokalny pierścień narkotykowy, gdzie można bezpiecznie kupować narkotyki bez żadnych podejrzeń o działalność przestępczą. czy lepiej byłoby móc kupować narkotyki online i robić to w prywatności?
Dla mnie ma to sens, jeśli jesteś uzależniony, prawdopodobnie nie chcesz kręcić się wokół tych, którzy mogą ci coś załatwić w każdej chwili. może się mylę lub jestem inny. ale z mojego osobistego doświadczenia wynika, że jeśli starasz się zachować dyskrecję i nigdy nie okradasz ani nie krzywdzisz innych, prawo będzie cię obserwować 10 razy bardziej.

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Rozumiem, że powiedzieliby, że się mylisz, ponieważ przyczyniasz się do dilerów i ogólnego "problemu narkotykowego", ale musiałbym powiedzieć, że marnujesz zasoby walcząc z własnym rządem, zamiast pomagać swoim ludziom

berrek

Don't buy from me
New Member
Language
🇵🇱
Reaction score
0
Deleted

dickbrewer

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
3
Nope i No. narkotyki to ulotny nałóg!

Interpol

Buying through escrow
New seller
Language
🇩🇪
Reaction score
18
Deals
1
Najlepszym sposobem jest zawsze zakup w Internecie. Musisz uważać, aby mieć dobre anonimowe połączenie i anonimowy punkt, w którym zamawiasz leki.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Myślę, że bezpieczniej jest nie mieć do czynienia z ludźmi IRL. Moja opinia

JaanTaan1738

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Nawiązanie współpracy z dostawcą online, który jest niezawodny, jest najważniejsze, gdy już upewnisz się, że nie musisz polegać na lokalnych "grupach" w zakresie zapasów