Question Problem z przesyłaniem zdjęć.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Próbowałem zmienić swój awatar, ale ciągle informuje mnie, że nie ma wystarczającej ilości pamięci, aby ukończyć zadanie. Mam 6 GB wolnego miejsca i 25 GB na karcie micro-sd. To nie jest problem z pamięcią. Wyczyściłem pamięć podręczną. Jakieś pomysły?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
😅😅😅😅 Nie mogę, nie pozwala mi załadować zdjęcia. Spróbuję jeszcze raz. Ten telefon jest po jailbreaku, więc czasami robi dziwne rzeczy
CxyEuA0DVl

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
🤷🤷🤷 Wcześniej otrzymywałem błąd 503, kto wie, co robię, nie 😜😜 dobrze, pozwól mi spróbować zmienić mój awatar i zobaczyć, co się stanie

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,278
Deals
1
Ok, więc mój problem polega na tym, że kiedy próbuję zmienić mój awatar, otwiera się ekran z losowymi zdjęciami, które nie wydają się być żadnym konkretnym plikiem. Kiedy na tym ekranie wciskam przeglądaj i przechodzę do folderu, pojawiają się komunikaty o błędach. Używałem też Tora, a teraz nie. 🤔🤔🤔😅🤷 Być może folder, do którego próbuję przejść, znajduje się na karcie SD i to jest problem. Sprawdzę to i przepraszam, powinienem był sprawdzić wszystkie opcje przed wysłaniem posta.