Mogę obiecać pomoc, ponieważ musiałem szczegółowo nauczyć się barbituranów i poznać skutki niektórych, które miałem okazję wziąć, zarówno z dobrymi, jak i złymi konsekwencjami (jest to induktor enzymów wątrobowych, który powoduje, że wszystkie inne leki są metabolizowane bardzo szybko). Pot wydaje się być wyjątkiem veronal (dietyl na C2 kwasu malonowego, z którego jest zrobiony). Musisz więc zagłębić się w chemię i uzyskać 2 podstawiony malonian dialkilu, który poddasz reakcji z mocznikiem, jak na YouTube lub lepiej, myślę, że ChemPlayer, który można znaleźć na bitchute, ma film na temat tej reakcji (jest genialny i wszystkie jego filmy mogą nauczyć cię dużo chemii). Mam magię, aby być w stanie wykonać zamówienia sigma w raczej skromny i czysty sposób. Ester malonowy może nie być bezpośrednio dostępny, ale z pewnością te 2-halogenowane będą, a przygotowanie tego, czego potrzebujesz, jest proste w laboratorium. Najpierw zapoznaj się z ich chemią, a następnie poszukaj estru w Sigma-Aldrich / Merck, a następnie odezwij się do mnie. Dzięki!