Looking for a vendor Szukasz MDMA /MMC3/4 /Ket

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Potrzebujesz dostawy do Azji, płać tylko na escrow, kto nie chce transakcji na escrow, nie wysyłaj wiadomości !!!

peaks

See my products
Seller
Language
🇳🇱
Reaction score
58
Deals
69
Nie ma problemu. kiedy płacisz, to także ceny azjatyckie, a nie cena europejska ?????
Problem polega na tym, że wszyscy chcą europejskiej ceny, ale chcą podjąć 0 ryzyka! To samo, o co proszę ludzi z Kolumbii, wyślij mi cegłę za 4000 do Europy z depozytem!!!

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Jeśli jestem w Azji, ta azjatycka cena nie ma wątpliwości, ma cenę za wszystko

NucleuZ

Don't buy from me
New Member
Language
🇬🇧
Reaction score
15

w Twoim regionie jest wiele odczynników

tanio

lepiej znaleźć ludzi, którzy potrafią gotować

moja opinia

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Chce zjeść swoje ciastko i też je zjeść. Chce wysyłać do kraju wysokiego ryzyka, chce płacić cenę europejską i chce gwarancji. Lol. Szczerze mówiąc, wygląda na to, że marnuje czas.

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Gdy nauczysz się profesjonalizmu, będziemy mogli współpracować.
Teraz dam ci wskazówkę jako prezent, szanujący się sprzedawca z doświadczeniem wysyła do krajów, do których może, jeśli nie może, nie wysyła, jeśli może, powinien być odpowiedzialny za swoje rzeczy.
Współpracuję tutaj z wieloma sprzedawcami używającymi tej metody, nie brakuje mi dostawców, po prostu zawsze szukam więcej, ponieważ popyt nie ma końca.
W dniu, w którym będziesz wiedział, jak pracować, wyślij wiadomość, a kupię od ciebie.

freedum

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
49
Deals
1
Jestem pewien, że ktoś wyśle do ciebie 100% gwarancji do kraju wysokiego ryzyka za 5 euro za g. U zażądał, przepraszam zażądał. Lol

alex12112

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
7
Masz tu menedżerów, możesz zapytać, ile transakcji robię w ciągu tygodnia, jeśli chcesz sprzedawać, nie mów za dużo, jeśli masz wolny czas, zarabiaj pieniądze, jeśli nie, idź spać dzieciaku